Razulareni Slovenac pucao na sve živo

0

Mirno veče u kafani u Pođuni, u austrijskoj pokrajini Koruškoj, prekinuo je pijani Slovenac (47) koji se pojavio u kafani i nasumice zapucao po gostima.
– Prolomili su se pucnji i zvuci lomljave, a delovi razbijenih čaša i pepeljara leteli su po celoj kafani – ispričao je nemački turista Manfred R, čija je supruga Ana lakše ranjena u pucnjavi.
Ana kaže da nije znala šta se dešava, pa čak ni da je ranjena. Ona je prebačena u bolnicu i operisana.
Kad je ispraznio okvir, Slovenac se ćutke udaljio iz lokala i otišao do kuće u kojoj je bio smešten. U lokalu je bila i Elizabeta V, stanodavac i rođaka Slovenca, koja je posle pucnjave krenula za njim do 200 metara udaljene kuće u kojoj su živeli.
Tamo je usledila svađa i rasprava, da bi u jednom trenutku muškarac udario rođaku i gurnuo je niz stepenice. Ona je prilikom pada zadobile razderotine po glavi i telu.
Elizabeta kaže da joj nije jasno zašto je njen rođak pucao. Izjavila je da se nedavno doselio iz Maribora da bi potražio posao.
Manfred R već deceniju dolazi na odmor u ovo austrijsko mesto.
– Nedugo pred samu pucnjavu sa Slovencem sam sedeo za stolom – čudi se Manfred i dodaje da je posle incidenta malo depresivan.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here