Vesti

0

X Tragedija kod Banjaluke

SPASAO KOMŠIJE I UDAVIO SE

Meštanin Jošavke kod Čelinca, nedaleko od Banjaluke, pronađen je jutros mrtav.
Pored korita reke Jošavke kod banjalučkog naselja Čelinac nađeno je telo S. Đ. (65). On je dan ranije nestao u nabujaloj reci tokom nevremena, kad je pomagao komšinici sa decom da pređe nabujalu reku.
Jošavka se na nekim delovima izlila iz svog korita tokom jučerašnjeg nevremena na području Čelinca, ali se potom vratila u korito.

X Hapšenje u požarevačkoj bolnici

RAZNEO SEBE I ŠARPLANINCE

Požarevačka policija uhapsila je P. M. (60) zbog sumnje da je u dvorište komšije bacio ručnu bombu i ubio dva šarplaninca.
Zgrade nisu oštećene, ali je osumnjičeni zadobio teške povrede tela, udova i frakturu stopala. Policija ga je istog dana u požarevačkoj bolnici uhapsila i sprovela pretres njegove kuće.

X Istraga u Kladovu

MISTERIOZNA SMRT MOTOCIKLISTE

Meštanin Kladova B. S. (44) motociklom je sleteo s puta nedaleko od sela Podvrška, ali kad je policija izašla na teren, njega na mestu nesreće nije bilo. B. S. je pešice nastavio put, došao u kuću prijatelja i preminuo.
– Prijatelj je pozvao Hitnu pomoć, ali lekari nisu uspeli da ga reanimiraju. Prebačen je u kladovsku bolnicu gde je ustanovljeno da od pada s motora nema nijednu povredu – kažu u kladovskoj policiji.
Zbog neuobičajenih okolnosti tužilac je naložio obdukciju tela, a lekari sumnjaju na izliv krvi u mozak.

X Noćni obračuni u Beogradu

SEVALI NOŽEVI NA ULICAMA

Dvojica mlađih muškaraca povređeni su nožem na Adi Ciganliji, dok je u isto vreme muškarac nožem uboden u Zemunu, rečeno je u beogradskoj Hitnoj pomoći.
Prvo je mladić od oko 20 godina uboden u bubreg, a samo pola sata kasnije 17-godišnjak u donji deo stomaka. U Zemunu je u stomak uboden muškarac od oko 50 godina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here