Kosovo online
Jern Rode

Nemački ambasador u Prištini Jern Rode rekao je da su završeni uspešni pregovori između kosovske i nemačke vlade, koji su rezultirali podrškom od 90 miliona evra Kosovu za naredne dve godine.

Rode je putem društvene mreže “X” naveo da to naglašava čvrstu posvećenost podršci Kosovu na putu ka Evropskoj uniji.

“Juče su završeni uspešni Vladini pregovori Kosova i Nemačke, koji su rezultirali dodatnom podrškom Kosovu od 90 miliona evra za naredne dve godine, od čega su 20 miliona evra grantovi. To naglašava našu čvrstu posvećenost da podržimo Kosovo na putu ka EU”, istakao je Rode.

2 COMMENTS

  1. ТАКО ЈЕ
    ПУТУЈУ албанци ПРАВАЦ ВОЉЕНЕ НЕМАЧКЕ
    БАШ ТАЈ ПРОФИЛ НЕМАЧКА ЖЕЉНО ОЧЕКУЈЕ
    СРЕТНО албанцима
    АКО НЕМАТЕ ДОВОЉНО АУТОБУСА
    МИ ЋЕМО РАДО ДА ВАС ПРЕВЕЗЕМО У НЕМАЧКУ
    НАЈУДОБНИЈИМ АУТОБИСАМ КОЈИ ПОСТОЈЕ
    АКО ЖЕЛИТЕ ДА ЛЕТОТЕ АВИОНОМ НИ ТО НИЈЕ ПРОБЛЕМ
    АИР СРБИЈА ЛЕТИ ЗА НЕМАЧКУ СВАКИ ДАН
    НЕКА ВАМ ЈЕ СРЕТАН ПУТ 🍀🍀🍀

  2. SRBIJA JE KONAČNO NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE…ŽIVELA EVROPSKA NATO UKRAJINA!!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here