Rodžers ne želi da dovodi igrače na pozajmicu

0

Brendan Rodžers
 

Rodžers je na leto 2012. godine preuzeo Liverpul i od tada je u više navrata dovodio igrače na pozajmicu, Nurija Sahina, Viktora Mozesa i Alij Cisokoa, ali sada mu se to ne čini korisnim, pošto želi dobro da pripremi ekipu za Ligu šampiona.

"Nadam se da ovoga leta nećemo morati da dovodimo igrače na pozajmicu. Ali, uvek se radi o mogućnostima igrača. Ako nisi zadovoljan ekipom i misliš da moraš da je poboljšaš, onda moraš da uzmeš u obzir i druge opcije", rekao je Rodžers, preneli su britanski mediji.

 

"Otkako sam došao u Liverpul morali smo to da radimo, pošto smo imali ‘tanak’ tim. Nismo mogli da dovedemo igrače koje smo želeli, ali nadamo se da će ovog leta biti drugačije", dodao je on.

 

Uprava kluba je oformila komisiju od tri člana koja će zajedno sa Rodžersom dovoditi igrače.

"Kada sam došao u klub isnovna ideja bila je da, kao i svaki trener, dam poslednju reč kada su u pitanju transferi. Ja bi trebalo da odlučim da li je igrač dovoljno dobar da nastavimo da ga pratimo i da pokušamo da organizujemo transfer, ali i da kažem da li da ga dovedemo ili ne", rekao je Rodžers.

 

"Nadam se da ćemo sa novim pojačanjima potpisati trajne ugovore, ali ne mogu da isključim mogućnost pozjamice", rekao je i dodao da ima puno poverenje u ljude sa kojima radi.

 

Mediji su spekulisali da je Liverpul zainteresovan za fudbalera Sautemptona Adama Lalanu, Emrea Kana iz Bajera iz Leverkuzena i beka Sevilje Alberta Morena.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here