EPA-EFE/JOSE COELHO

Kristijano Ronaldo je preuzeo medijsku kompaniju “Cofina Medija”, sa kojom je u prošlosti često imao nesporazuma zbog zadiranja u njegovu privatnost.

Portugalska zvezda je za navedenu kompaniju izdvojila 57.000.000 evra, a prvi Kristijanov korak bila je podela bogatih bonusa svim zaposlenim radnicima. Svakog od njih dočekao je ček od 1.250 evra, kao vid zahvalnosti za predan rad.

“Zaposleni su mejlom dobili obaveštenje oko isplate bonusa. To je znak zahvalnosti svima koji su deo ove velike kompanije”, pišu portugalski mediji.

Firma čiji su deo brojni magazini vodeća mreža CMTV, često je u prošlosti dolazila u sudski spor sa Ronaldom, koji ih je čak 11 puta tužio.

Novinari “Cofina Medije” često su po zadatku morali da prate privatni život portugalskog napadača, a on je sada odlučio da kupi njihovu firmu i zadrži sve radnike. Ipak, jednu stvar je promenio.

“Jedina promena je vezana za ime. Sada će se zvati “Expressao Livre”. Neprijatno nam je zbog svega što se događalo u prošlosti, ali niko ne strahuje od gubitka posla”, rekao je jedan od zaposlenih i dodao:

“Znamo da smo ga često uznemiravali, s razlogom ili bez, ali on razume naš posao. Posebno su srećni sportski novinari. Svako ko misli da će Ronaldo nekome dati otkaz se vara”, dodao je zaposlenik firme.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here