Youtube/RTS Prikazuje
RTS Planeta

Dajemo predloge emisija koje možete sledeće nedelje pratiti na kanalima RTS.

Ponedeljak, 19. 06.

SAT: Prva letnja patrola – Šta vas čeka na putu do Istre?

Ekipa emisije SAT otvara sezonu letnjih patrola putovanjem do Istre. Prvi put kreću na jednu patrolu električnim automobilom ‒ mercedesom “EQS”. Finalna destinacija je Poreč, ali obilaze i Rovinj i Pulu, ali i Brione. Na ovaj način ćete dobiti kompletnu informaciju šta vas sve čeka na ovom delu primorja.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Utorak, 20. 06.

Bioskop: Pljačka Trećeg Rajha

Кomedija snimljena po motivima istinitog događaja, prema scenariju Miodraga Andrića, koji je za film adaptirao reditelj Zdravko Šotra. Film gledaocima nudi vedru avanturističku priču začinjenu mangupskim šalama i dosetkama glavnih junaka.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Sreda, 21. 06.

Srbi sa Petog kontinenta: Кako smo došli, a kako smo prošli.…

Novo izdanje emisije serijala posvećeno je našim ljudima koji su decenijama stizali na obale Australije, i nastanili se u njenim različitim regionima. Mnogi od njih su uspešni i smatraju da su se prilagodili novom društvu i u njega integrisali. Ima međutim i onih koji su odlučili da se vrate u maticu…

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Četvrtak, 22. 06.

Serijski program: Jagodići

Tokom praznika Poklada, za vreme seoske slave, gazda Jovan Jagodić doživljava tragediju. Njagova žena Milica umire pod nejasnim okolnostima. Nakon godinu dana od Miličine smrti iz Pariza se vraća mlađi brat Branko. Ali, vreme iza njih je učinilo to da se na kaštelu mnogo toga izmenilo…

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Petak, 23 .06.

Oko magazin: Glumci i politika – od Bate i Berčeka do Ristovskog i Bjele

Po čemu se glumačka bina razlikuje od političke, zašto su glumci toliko važni politici? A šta oni od nje dobijaju? U srpskoj političkoj areni u najosetljivijem trenutku u društvu ovih dana našli su se i glumci. Jedni su se pojavili na skupu “Srbija nade“, drugi na protesima “Srbija protiv nasilja“.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Subota, 24. 06.

Bioskop: Izgubljena ljubav

Кad na dan godišnjice braka, 14. februara 1944. ratne okolnosti razdvoje bračni par na železničkoj stanici u Los Anđelesu, mornarički pilot Nil Tomas daje obećanje u koje ni sam nije siguran – da će se vratiti na stanicu živ i zdrav na dan njihove sledeće godišnjice.

Nedelja, 25. 06.

Fantastična planeta: Religija 1. deo (18. epizoda)

Fantastična planeta kroz dve epizode putuje Meksikom, Španijom, Libanom i Holandijom istražujući gde je religiji mesto u današnjoj civilizaciji. Pogledajte uzbudljive reportaže o halucinogenima, veštičarenju, bizarnim obredima, šamanizmu i mističnim kultovima ličnosti.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here