Youtube/RTS Prikazuje
RTS Planeta

Dajemo predloge emisija koje možete sledeće nedelje pratiti na kanalima RTS.

Ponedeljak, 31. 07.

Srpska razglednica iz Amerike: Košarkaški turnir u Milvokiju

U novom izdanju emisije prisustvovaćemo godišnjem Košarkaškom Turniru Srpskog Narodnog Saveza u Milvokiju, u američkoj saveznoj državi Viskonsin. Ovoga puta učestvovalo je čak 110 timova iz Amerike i Kanade. Trodnevni događaj je organizovan na imanju Srpske Pravoslavne Crkve Sveti Sava u Milvokiju.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Utorak, 01. 08.

Bioskop: Kako dalje?

Aron je bivši uspešni stručnjak za marketing koji je posvetio svoj život autističnom sinu jedincu – Uriju. Njih dvojica razvijaju delikatan i nežan odnos i nesvakidašnju i posebnu bliskost. Žive zajedno sa svojim zajedničkim igrama i šalama, daleko od stvarnog sveta. Ali, Uri je kao mlad čovek na pragu punoletstva i vreme mu je da živi samostalno u specijalizovanoj ustanovi. Aron se ne slaže sa tim…

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Sreda, 02. 08.

SAT: Novi propisi u Srbiji – elektro-punjači na svakoj pumpi ?

Da li je realno da bude usvojen i ostvaren predlog zakona koji će nametnuti obavezu vlasnicima pumpi da instaliraju punjač za električne automobile na svakom svom objektu? Propisi su napisani, ulaze u proceduru, a vlasnici pumpi tvrde da tako nešto nije moguće ispuniti.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Četvrtak, 03. 08.

Serijski program: Ono kao ljubav

Televizijska serija snimljena tokom 2009. godine, u režiji Gorčina Stojanovića, po scenariju Tatjane Ilić.

Sitkom prati živote tri ljubavna para povezana mestom stanovanja i omiljenim lokalnim kafićem. Ljubav povezuje i stvara obrte u odnosima tih parova od kojih je jedan u braku, drugi u dugogodišnjoj vezi koja bi trebalo da se kruniše brakom, dok je treći par upravo onaj koji je tek na pragu veze.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Petak, 04 .08.

Dokumentarni serijal: Klima da nam štima

“Klima da nam štima” je animirano-igrani, obrazovni serijal za decu o životnoj sredini, klimatskim promenama, ugroženim životinjskim i biljnim vrstama, kao i o uzročno-posledičnoj vezi i uticaju klimatskih promena na sva živa bića.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Subota, 05. 08.

Muzički program: Rock el classico: Stefan Milenković i Nele Karajlić

Virtuoz na violini Stefan Milenković i čuveni rok muzičar Dr Nele Karajlić održali su koncert 21. juna prošle godine pod nazivom Rok el Klasiko i publici priuštili pravi muzički i vizuelni spektakl u Beogradu na stadionu Tašmajdan.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Nedelja, 06. 08.

OKO Magazin: Tajne srpskih vodenica

Danas zaista ima mnogo mesta koje treba zaobilaziti i izbegevati, a u starim knjigama još stoji da je nekada to bila – vodenica. U nekršetene dane u vodenice se nikako ne ide, nedeljom vodenice ne rade, ponedeljak je neizvestan dan…

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here