Rumunski gastarbajer u epizodi: Vidite šta sam sve zaradio

0

youtube.com
Nema gde da potrpa sve ove novce. Banka i kartica mu ne padaju na pamet, tako niko ne zna koliko ima
 

Ovaj Rumun boluje od sindroma specifičnog za njemu slične koji su brzo došli do novca i imaju potrebu da se dokažu i pokažu pred bliskima, ali i daljima koji su ostali da "crnče" u domovini. Prvi veliki novac potrošio je na kupovinu skupocenog "maseratija". Zbog sklonosti da se razbacuje na luksuzne stvari i time hvalisa na internetu, britanski mediji su mu prilepili etiketu "seljačina sa 'maseratijem'".

– Moja najveća briga u trenucima predaha je to što razmišljam gde ću pronaći dovoljno veliki novčanik da sve stavim u njega. Stvarnost je da imam toliko novca da ne znam gde bih ga stavio. Da se čovek rasplače. U Rumuniji nikad nisam imao novca, a sad imam toliko da ne mogu sav da ga stavim u novčanik. Ako sve pokušam da strpam u džepove od pantalona, ne bih mogao da hodam – kaže "nindža Pete", kako su ga prozvali klijenti u Britaniji.

Petre je 2011. godine počeo da radi kao telohranitelj slavnog britanskog MMA borca Aleksa Rida koji ga je upoznao s brojnim drugim zvezdama Velike Britanije. Aleksova sada već bivša supruga Kejti Prajs upoznala ga je sa britanskim starletama pa Petre sad zarađuje, kako kaže, pravo bogatstvo za četiri sata posla.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here