Rusija: Dva pijanca pojela devojku sa krompirima

0

Žrtva: Karina Bardučijan

Maksim Golovacki (20) i njegov prijatelj, cvećar Juri Možnov (20), optuženi su da su u stanu koji su iznajmljivali u kadi udavili učenicu Karinu Bardučijan (16), a zatim iskasapili njeno telo i pripremili meso nesrećnice kao jelo uz krompire, pravdajući svoje delo činjenicom da su bili “izuzetno gladni“. Oni su jelo ponudili i svojoj cimerki Ekatarini Zinovjevoj, koja je, navodno ne znajući o čemu se radi, nevoljno postala kanibal.

 

Žurka na kojoj je počinjen stravičan zločin dogodila se u januaru 2009. godine, a Zinovjeva je sudu u Sankt Peterburgu prepričala događaj.

 

“Karina, koja je bila zaljubljena u Maksima, ostala je preko noći. U jednom trenutku njih dvoje su otišli u kupatilo, a ja sam otišla u krevet. Bila sam pospana, ali sam čula pljuskanje vode i buku u kupatilu. Međutim, to me nije brinulo… Kasnije sam se probudila i rešila da pogledam šta se dogodilo. Krenula sam u kupatilo, ali me je Juri zaustavio i rekao da se vratim u krevet. Tokom večeri su se šalili kako bi mogli da ubiju Karinu, ali ni za trenutak nisam poverovala da su ozbiljni“, rekla je Ekatarina.

 

Sledećeg dana, kad se Zinovjeva vratila sa posla, Maksim i Juri su joj ponudili meso i krompire, a ona je ručala, ništa na sumnjajući… Muškarci su kasnije sakrili ostatke iskasapljenog tela i bacili ih u smeće, naveo je tužilac Andrej Lavrenko.

 

Maksim Golovacki

Juri Možnov

 

“Njih dvojica su odmah priznali da su krivi. Objasnili su da su bili vrlo gladni i pijani“, rekao je Sergej Strelin, zamenik policijskog načelnika u Sankt Peterburgu.

 

Nesrećna Karina je, inače, prkosila majci koja joj je branila da se viđa sa Golovackim, pevačem jedne manje grupe u Sankt Peterburgu. Majka Nađa (45) je rekla: “Naši životi su uništeni Karininom smrću i činjenicom da znamo na kakav je strašan način umrla“.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here