EPA/Franck Robichon
Irina Šajk

Iza Irine Šajk nekoliko je teških nedelja, nakon raskida sa holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom, ali 33-godišnjakinja je upravo imenovana za najbolju manekenku za kupaće kostime na svetu, ispred Alesandre Ambrozio i Emili Ratajkovski. 

Otkriveno je da Irina zarađuje do 60.000 funti po objavi na Instagramu, gde pozira za brendove kao što su Luj Viton i kultni brend kupaćih kostima Hunza G, prenosi „San“.

Majka jednog deteta našla se na vrhu ovogodišnje liste „Queens of Swimwear“, koju je sastavila kompanija za proizvodnju veša i kupaćih kostima „Bluebella“ i koja je procenila koliko zvezde imaju uticaja na društvenim mrežama.

„Viktorijin anđeo“ Alesandra Ambrozio (38) našla se odmah iza Irine Šajk. Brazilska lepotica prosečno dobije oko 150.000 lajkova po objavi na Instagramu. Ona je ove godine pokrenula svoj modni brend kupaćih kostima GAL Floripa.

View this post on Instagram

Summer is here ✨☀️✨ #SereiStyle #galfloripa

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Emili Ratajkovski (28), koja ima 23,3 miliona pratilaca na Instagramu, treća je na listi. Uprkos tome što prosečno dobije po objavi oko dva miliona lajkova, za ovu manekenku ne smatraju da ima toliki uticaj, jer veliki deo njenih pratilaca čine muškarci.

Evo i cele liste:

1. Irina Šajk

2. Alesandra Ambrozio

3. Emili Ratajkovski

4. Ešli Grejem

5. Kendis Svonpul

6. Rouzi Hantington-Vajtli

7. Džezmin Tuks

8. Lais Ribeiro

9. Nina Agdal

10. Lupe Fuentes

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime