Sa godišnjice mature u smrt

0

Bahatom vozaču Despotu Vraniću (21), koji je vozeći svoj automobil audi A8 ubio troje mladih u Novom Sadu, određen je pritvor. On je nakon saobraćajke prebačen u Urgentni centar, ali je zbog lakih povreda pušten na kućno lečenje. Međutim ubrzo je uhapšen.
Njegove žrtve su Milica Ležimirac (20), Vladica Matović (20) i Aleksandar Marić (20), koji su se vraćali sa proslave godišnjice male mature. U nedelju ujutru troje mladih se vozilo automobilom golf na povratku kući posle proslave pet godina male mature. Na njih je brzinom od oko 160 kilometara na sat naleteo Vranić svojim audijem. On se velikom brzinom spuštao sa Mosta slobode ka Železničkoj stanici, kada je na raskrsnici naleteo na golf. Od siline udaraca troje mladih je preminulo na mestu nesreće. Marićevo telo je ispalo iz vozila na put, dok je telo jedne od devojaka završilo u gepeku smrskanog automobila.
– Strašno, ne sećam se ovakve nesreće. Čuo sam samo kada je nešto tresnulo o zemlju. Okrenuo sam se prema raskrsnici i video kako semafor leti u vazduh i prašinu koja se digla iznad golfa. Glasovi se nisu čuli – kaže Aleksandar G., jedan od svedoka nesreće za medije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here