www.mtel.global

Iskoristite najnovije akcije i dobićete mnogo više i od onoga što možete da zamislite! Ekskluzivan sadržaj, besplatne premijere najgledanijih domaćih serija, filmova i spotova, pravo prenosa utakmica domaćih sportskih manifestacija, visok kvalitet usluge i još mnogo toga!

MTEL TV matematika menja logiku jer se dobitak i uživanje korisnika mere mesecima!
Plati 2, gledaj 4 meseca jedna je od novih akcija MTEL-a uz koju možeš da gledaš sve što voliš!

Za one koji vole dugo da uživaju, preporuka je dupla ušteda uz 365 dana zabave sa akcijom Plati 6, gledaj 12 meseci! Uz ovu ponudu, set top box uređaj (tv risiver) ćete dobiti za samo 1 EUR!

Pored značajne uštede, svi korisnici Double i Max paketa, mogu besplatno da gledaju najnovije serije i više od 300 filmova iz našeg Video kluba!

Svi MTEL TV paketi sadrže više od 270 TV kanala sa Balkana među kojima su i ekskluzivni, poput RTS-a, Hayat-a, BN-a, Federalne TV, RTRS-a, OBN-a, ATV-a, K3 TV kanala, zatim, specijalizovani sportski, turistički, edukativni, zabavni, filmski, serijski i muzički kanali.

Izaberite paket koji odgovara vašim potrebama i onima koje volite i uživajte u najboljem TV sadržaju. Ukoliko vam je potrebna konsultacija oko izbora paketa ili imate dodatna pitanja, kontaktirajte MTEL korisničku podršku koja je dostupna sedam dana u nedelji, 365 dana u godini.

Više informacija o MTEL TV ponudi pročitajte OVDE.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here