Sandra Bulok-najgora glumica u 2009.

0

Samo dan pre nego što će se popeti na binu Kodak teatra kako bi "pokupila" Oskara za najbolju glumicu, Sandra Bulok osvojila je nagradu za najgoru glumicu u 2009. godini.

 

 

 

"Hvala vam što ste mi uništili karijeru", zahvalila se glumica koja je, za razliku od većine svojih kolega prethodnih godine, bila dovoljno hrabra da se pojavi na dodeli.

 

A da je u Holivudu sve moguće govori i podatak da je samo nekoliko sati nakon što je dobila nagradu za najgoru glumicu, Sandra Bulok dobila je  "Oskara" za najbolju glumicu u 2009. godini i to za ulogu u flimu “The Blind Side”.

"Prestižnu nagradu" dobio je i film "Transformers: Revenge of the fallen".

 

Kritičari kažu da to ne samo da je najgori film godine, "već se i režiser pošteno obrukao", potom "Battlefield Earth" kao najgori film decenije, dok su Edi Marfi i Paris Hilton proglašeni za najgore glumce decenije.

 

Inače, u nedelju uveče Američka filmska akademija je u holivudskom Kodak teatru u Los Anđelesu 82. put dodelila filmske nagrade "Oskar" u preko 20 kategorija, a prestižna nagrada za najbolji film pripala je ostvarenju Ketrin Bigelou ’’The hurt locker’’.

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here