Vesti
Vladan Petrović Pepi

Redakciju “Vesti” iznenada je u utorak, 14. aprila, u 40. godini napustio jedan od najvrednijih i najomiljenijih radnika, Vladan Petrović Pepi.

Petrović je u tehničkoj redakciji “Vesti” radio od 2007. godine i od početka je bio jedan od najomiljenijih u kolektivu, uvek nasmejan, spreman na šalu, ali i da svakome pomogne. U pauzama, između preloma jedne i druge strane, putovao je po geografskim meridijanima, posećivao putem svog kompjutera daleke zemlje, radujući se kao dečak čudima velikog sveta.

Odan profesiji i svojoj firmi nastavio je da radi i pošto su mu utvrđeni ozbiljni kardiovaskularni problemi zbog čega je sa izbijanjem COVID-19 virusa morao da se prilagodi životu u samoizolaciji.

Ali, ni tada nije hteo da ostavi svoje kolege, već se odmah prijavio i počeo da radi od kuće oplemenjujući stranice “Vesti” svojom kreativnošću. I strpljivo, s nadom, čekao na transplantaciju. Umro je ne dočekavši novo srce, otišao je bez jeda i gorčine, uspravno…
Iza sebe je ostavio majku Nadu, suprugu Jovanu, sestriće Mateu i Pavla, kao i brojne prijatelje i kolege da ga samo po dobru spominju.

Odan “Vestima”, Pepi je bio i jedan od najvernijih navijača Partizana. Sve dok mu je zdravlje to dozvoljavalo bodrio je “crno-bele” širom zemlje i Evrope. Sanjaj naš dragi Pepi, sanjaj svoj “crno-beli” san. Sanjaj, ti nežni džine velikog srca! Možda živiš i doći ćeš posle ovog sna. Sada, dragi Pepo, spavaš sa očima izvan svakog zla.

Vladan Petrović Pepi biće sahranjen 18.04. u 12:15 na Novom bežanijskom groblju.

3 COMMENTS

  1. Sim me je sinoć obavestio o svemu, nisam mogao da verujem. Vladana sam imao priliku da vidim dva puta. Jednom sam sa svoja dva sina i njim igrao stoni tenis u SC Banjica, s drugi put u jednom kafiću. Odmah mi je porastao za srce jer se radilo o momku kojeg jednostavno moram zavoleo. Išao je sa mojim sinom u srednju školu i više sam ga znao iz priča sina nego lično. Ali nije bilo teško shvatiti da se radi o ljudskoj veličini koja te odmah “kupi”. Nije bio savršen jer je navijao za Partizan, a ja sam na drugoj strani i šalili smo se na tu temu. Putuje Vladanje, nadam se da si sada na mestu gde odlaze najbolji, a nama ostaje da Te pamtimo. Porodici i redakciji, iskreno saučešće. Nikola R.

  2. Ceo život svoj sam s njim
    Od rođenja mi smo zajedno
    Moj Partizan mene je odredio
    Puno srce, ožiljci, čovek postao sam s njim
    Od kada pamtim ljubav mi je jedina

    Dobro pamtim sve, sve što bilo je
    Svud sam iš’o da bih njega bodrio
    Kada umrem reći će Grobar bio je
    I Partizan jedino je voleo

    Prošlo je mnogo godina
    Ništa nije se promenilo
    Ljubav ta sve je pobedila
    Uz Partizan još smo tu I u dobru i u zlu
    Svi drugari moji Grobari

    Dobro pamtim sve, sve što bilo je
    Svud sam iš’o da bih njega bodrio
    Kada umrem reći će Grobar bio je
    I Partizan jedino je voleo

    Počivaju u miru Pepi

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here