Saradnja za primer

0

Predah: Mladi se odmaraju posle nastupa
 

Naime, klub okuplja više od 100 članova, sa dve folklorne sekcije, koje nastupaju pod imenom "Sveti Sava", i fudbalskom ekipom SFK "Cug", dok su Dopunska škola i Savet roditelja uvek prisutni na svim vrstama proslava i zabava.
 

Redovni na molitvama

– Naši ljudi iz Crkvenog odbora uvek se mogu osloniti na klupske drugare, a posebno me raduje što su skoro svi članovi u crkvi na molitvama – istakao je protonamesnik Dragan Stanojević, koji je osveštao kupske prostorije.

Vredni članovi, sa predsednikom Stanimirom Stankovićem, uredili su više od 300 kvadratnih matara klupskih prostorija na samoj obali jezera i, kad sunce grane, biće to prava atrakcija.
 

– Nema mnogo mudrovanja, u našoj sredini je na prvom mestu rad i izvršavanje dogovorenih obaveza – kategoričan je Stanimir, koji je već niz godina aktivista u Cugu.
Predsednik folklorne sekcije Zoran Jovanović kaže da društvo ima više od 50 igrača od pet do 17 godina, i o njima brine kulturno-umetnički rukovodilac Sara Milenković.

 

Vredni članovi: Stanković, Stanojević i Jovanović
 

Profesorka Milica Krstić u školu je stigla pre nekoliko meseci, ali se brzo uklopila, učestvujući u organizaciji svetosavske proslave i Dana žena.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here