Serija A: Potop Intera, Vidić katastrofalan

0

Poniženi nero-azuri: Pognute glave napadača Intera Osvalda (levo) i Palasija
 

Posao gostima olakšalo je isključenje Nagatoma, koji je za samo dva minuta, u 25. i 27. minutu dobio žuti karton, pa je morao ranije u svlačionicu. Usledila je furija Kaljarija, odnosno Ekdala, koji je od 29. do 44. minuta pogodio tri puta mrežu Intera.

 

Nekada jedan od najboljih defanzivaca na svetu Nemanja Vidić bio je katastofalan. Krajem prvog poluvremena skrivio je penal, ali je šut Ekdala odbranio golman Handanovič.

 

"Vidić je jedan od tih igrača koje sam previše koristio. On je snažan, on je vođa, pa nisam želeo da ga odmaram, ali je bio umoran pa je zato i odigrao ispod nivoa. Preuzimam odgovornost za to, morao sam da napravim više izmena u timu i shvatim da postoje igrači koji ne mogu da igraju tri, četiri utakmice u nizu", rekao je trener Intera Valter Macari.

 

 

I drugi milanski gigant, Milan, nastavlja da posrće. Ekipa Pipa Inzagija igrala je samo 1:1 u Ćezeni. Napoli je golom Kaljehona slavio protiv Sasuola dok su Kjevo i Empoli, odnosno Torino i Fiorentina podelili bodove (1:1).

 

U derbiju Đenove, Sampdorija Siniše Mihajlovića je pobedila Đenovu 1:0, a jedini gol na utakmici delo je Gabijadanija u 75. minutu.

 

Tabela: Juventus i Roma po 15 bodova, Sampdorija 11, Udineze 9, Inter, Milan i Verona po 8, Napoli 7, itd.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here