Bez štaka i u novoj kući

0

Srećni: Gojko Đurić sa ocem
 

Njih dvojica spokojno čekaju zimu u svojoj novoj montažnoj kući, u koju su se uselili u decembru prošle godine, a čiju su izgradnju finansirali grad Bijeljina i mnogi sponzori. Novi dom Đurića koštao je 22.000 evra i ima 75 metara kvadratnih i garažu.

Ni Petar, a ni Gojko nisu ni slutili da će im se život iz korena promeniti za samo godinu dana, od kada je njihova tužna sudbina dospela u javnost. Sada imaju kuću, traktor, automobil, televizor, laptop… u ostavi je dovoljno hrane, u ormanima dovoljno garderobe, a iza kuće dovoljno drva za zimu. I najveća želja ovog mališana da se njegovom ocu spase noga, kojoj je pretila amputacija, izgleda da je uslišena. Uprkos lošim lekarskim prognozama, demobilisani borac Gojko je nakon odlaska u Teslić i lečenja kod jedne doktorke odbacio štake, potom i fiksator, tako da trenutno hoda bez ikakvih pomagala. Dakle, čuda se ipak dešavaju… Ako čvrsto verujemo u njih.
 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete dobiti i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here