Foto: printscreen
Zlata Petrović

Zlata Petrović iz dva braka ima dvojicu sinova – Mikija i Jovana. Mikija je, kao što je poznato, dobila sa Hasanom Dudićem. Kako je jednom prilikom ispričala, on nije znao kako da usvoji to da mu je majka poluromkinja.

– Moja majka je bila Romkinja, tata Crnogorac. Kada je trebalo da svom starijem sinu objasnim ko je njegova baba, imao je oko osam godina i to je njemu predstavljalo problem jer se plašio šta će ljudi da kažu. Rekla sam mu – ako misli da će neko da ga osudi što mu je majka Romkinja, onda ne mora ni da se druži s tom decom. To je dobro jer si u startu načisto sa svojim drugarima i prijateljima. Trebalo mu je vremena da to usvoji – pričala je Zlata, pa dodala:

– Tako je na mojoj svadbi sa Pejom on imao 12 godina, tu su bile moje sestre i majka, koje su tamnopute, dok je cela familija sa očeve strane svetle puti. Sve kolege su odlazile da pevaju mojoj majci. Tada je mog Mikija drug pitao ko su ti ljudi, jer se vidno razlikuju od nas, a on je rekao: “To su neki naši kumovi iz Grčke”.

Zlata kaže da za tu njegovu izjavu nije znala godinama.

Godinama kasnije sam saznala za to i pitam ga: “Je li, Miki, nisam znala da smo mi Grci”, i tek onda smo seli i pričali o tome. On sada svoje poreklo mnogo voli i ponosi se – ispričala je pevačica, piše Kurir.

3 COMMENTS

  1. Romi ne postoje odavno sem ako ne moslite ma grad ROMA on još postoji postoje indijci bar ua nas koji smo pročitali više od tri knjige

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here