Sindikat Sloga AMSS: Vučiću, primi nas!

0

Čekaju prijem kod premijera Vučića: Radnici AMSS ne odustaju od zahteva za smenom generalnog sekretara Aleksandar Nikačevića
 

Oni traže hitno rešavanje problema sa funkcionisanjem u AMSS, s obzirom da Aleksandar Nikačević, doskorašnji sekretar Saveza ne želi da ispoštuje odluku Skupštine o njegovoj smeni i da im omogući da se vrate na posao i na svoja radna mesta.

 

Oko 11 časova, okupljenim radnicima ispred Vlade ponuđen je prijem
delagacije sindikata kod šefa Kabineta premijera ili sekretara, ali je to odbijeno, traže da ih lično primi premijer Aleksandar Vučić.

 

Prema informacijama, on je trenutno na putu, ali se radnici neće pomerati sa platoa ispred Nemanjine do njegovog povratka. Na licu mesta podršku članstvu i radnicima pružaju predsednik Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ Željko Veselinović i poslanik u parlamentu Milan Petrić.

 

Milan Petrić, narodni poslanik u Skupštini Srbije, na prvom narednom zasedanju postaviće pitanje zašto država o problemu u AMSS ćuti i zašto se radnici voljom pojedinaca teraju na ulicu umesto da to rešavaju institucije sistema.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here