Promo

Iz Belgrade Waterfront-a su u kasnu jesen stigle sjajne vesti: prodat je 2000. stan u okviru projekta na obali Save, i to u nedavno lansiranim W Residences Belgrade, ekskluzivnim W brendiranim stanovima koji će zgradu deliti sa W hotelom.

Da ponuda Belgrade Waterfront-a može da zadovolji pripadnike različitih generacija, svedoči upravo 2000. kupac, Francuz Kristof Negre, čija šestočlana porodica nije imala dileme gde će im ubuduće biti beogradska „baza“.A u Beograd su se doselili pre nešto više od tri godine, zahvaljujući poslu Kristofove supruge, inače rođene Beograđanke. Porodica Negre je život i rad u Beogradu prigrlila kao odličnu priliku.

– Ovaj grad je pun energije i života. To je poslovni centar sa veoma dobrim kvalitetom života i, što je najvažnije – u kojem žive ljudi koji vam otvaraju svoje domove i svoja srca. Ovde smo stekli prijatelje za ceo život – priča Kristof, koji zbog posla živi na relaciji Luksemburg-Afrika-Beograd. Planira da uskoro u srpskoj prestonici započne konsultantski posao.

Da li ste se prethodno susretali sa W brendom? Šta vas je navelo da izaberete baš W Residences Belgrade kao svoj budući dom?

„Jednom sam odseo u W hotelu u centru Njujorka, a imao sam priliku i da posetim bar u spektakularnom hotelu W Barselona. Iako se arhitektonski razlikuju, ali oba mesta odlikuje ista, sjajna atmosfera.

U Beogradu, posebno nas je privukla lokacija pored reke, kao i činjenica da možemo da imamo pristup W hotelskim servisima, ukoliko to želimo.“

Šta za vas znače prednosti ovakve jedinstvene lokacije?

„Moja supruga i ja dosta radimo i često putujemo, pa uvek pokušavamo da učinimo svoj život što jednostavnijim. Ova lokacija za nas znači kvalitetan život, sigurno i savremeno okruženje. Većina stvari koje su nam potrebne biće nam dostupne na nekoliko minuta šetnje, a omogućava nam i da vodimo život uz poštovanje principa zaštite životne sredine, što nam je veoma važno.“

Kako zamišljate život svoje porodice u ovako raznovrsnom komšiluku, koji pruža sve što vam je neophodno?

„Mislim da će život ovde biti jednostavniji, kako za nas roditelje, tako i za decu. Možemo da idemo u restorane, zabavljamo se i kupujemo, bez potrebe da koristimo automobil i da uopšte napuštamo ovaj deo grada.

U svakom slučaju, stan smo kupili kao investiciju u budućnost Srbije. Ukoliko u budućnosti budemo živeli na nekom drugom mestu, koristićemo ga kao stan u kome ćemo provoditi odmore.“

Za kraj, čemu se najviše radujete?

„Jedva čekamo onaj poseban trenutak kada budemo dobili ključeve stana od Belgrade Waterfront-a!“

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here