pixabay.com

Italijanski ginekolog, vrlo poznat i cenjem među svojim kolegama, sa desetinom objavljenih knjiga, postao je poznat široj javnosti po svom neuobičajenom načinu lečenja pacijentkinja koje su mu ukazale poverenje kao ginekologu velike popularnosti, ne samo u Bariju, gradu u kome živi, već i u čitavoj Italiji.

Naime Đovani Minielo, poznat i kao ginekolog poznatih ličnosti, dijagnostikovao je pacijentkinjama lažne tumore koje je bilo moguće izlečiti samo ukoliko pacijentkinje imaju nekoliko intimnih odnosa sa njim.

“Alternativa terapija” ovog ginekologa sastojala se u odlasku u krevet sa njim. Definisao je sebe kao Sommeliera vagine, onog koji poseduje Magičnu frulu i polni organ Sveca Padre Pio.

Sve je počelo tako što je jedna od njegovih pacijentkinja, imala hrabrosti da se obrati poznatoj italijanskoj tv emisiji Hijene koja se bavi istraživačkim novinarstvom i prima mejlove gledalaca nakon čega lično proveravaju svaki slučaj.

Tridesettrogodišnja žena je izjavila novinarima da se obratila poznatom ginekologu jer nije mogla da ostane u drugom stanju i bila je spremna da plati i 350 evra za privatan pregled.

– Nakon prvog pregleda na kome mi je ispričao sva njegova profesionalna i lična ostvarenja hvaleći se, rekao mi je da imam papilom virus iako će test sigurno biti negativan. Objasnio mi je da je samo on u stanju da me izleči seksualnim odnosom sa njim jer je on vakcinisan protiv ovog virusa – izjavila je Anamaria koja je uznemirena i uplašena otišla iz ordinacije.

Nakon što je konsultovala drugog ginekologa koji joj je rekao da nema razloga za brigu i da nije bolesna, ona se vratila kod poznatog ginekologa koji joj je sve ponovio u vezi lečenja seksualnim odnosom, sve to je tajno snimila i poslala redakciji Hijena. Ginekolog koga je žena konsultovala radi drugog mišljenja rekao joj je da svi u gradu znaju šta radi njihov kolega, ali svi su ćute jer se radi o vrlo uticajnom doktoru, čiji je brat bio i političar u Bariju.

Redakcija Hijena je poslala svoju novinarku na pregled, a ginekolog je, ne znajući da ga snimaju skrivenom kamerom i njoj ponovio istu priču: da ima papilom virus i da samo on može seksualno da je izleči.

Novinarka se pravila da pristaje i zakazala mu je sastanak u hotelu. U momentu kada je ginekolog krenuo da je dodiruje i da se skida, čitava ekipa Hijena je upala sa kamerom u hotel. No ono što je, pored činjenice da se lekar tako ponaša, zapanjilo italijane jeste činjenica da on ništa nije negirao.

Novinarki je, oblačeći se, objasnio da je to naučno dokazano i da osobe koje imaju papilom virus treba da spavaju sa osobama koje su vakcinisane, baš poput njega.

U tom momentu je nazvao telefonom druge pacijentkinje koje su otišle u krevet sa njim i koje su sve potvrdile.

Nakon tv priloga, javilo se na desetine žena istovetnog iskustva tako da je njegov studio zatvoren, otvorena je istraga a doktor je izjavio da će dati otkaz i biti izbrisan iz Udruženja lekara.

Ginekolog i dalje ne shvata gde je pogrešio i nastavlja da govori da je nudio svojim
pacijentkinjama alternativno lečenje i da je svaka od njih bila slobodna da to prihvati ili ne.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here