Povodom 10.000 broja u svetu, vikend izdanje “Vesti” će za čitaoce u Srbiji biti potpuno besplatno!

Hodajući dostojanstveno ka 30. rođendanu, “Vesti” su stigle do značajnog jubileja – 10.000. broja u dijaspori! Nedavno je i 100. broj dnevnih novina sa prepoznatljivim plavim logom štampan u Srbiji, u kojoj izlaze od 11. oktobra 2021, a uskoro ćemo tim jubilejom moći da se pohvalimo i u Republici Srpskoj, gde nas čitaju od 1. decembra prošle godine.

Tim povodom, rešili smo da ovaj značajan jubilej slavimo zajedno sa čitaocima koji će u subotu i nedelju vikend izdanje “Vesti” na trafikama dobiti besplatno.

 

Posebno smo počastvovani i zahvalni na čestitki Njegove svetosti patrijarha srpskog Porfirija, koju nam je uputio povodom izlaska 10.000. broja. Čestitku patrijarha Porfirija možete videti OVDE.

Prvi put na kioscima “Vesti” su se pojavile 15. decembra 1992. Na početku samo u Nemačkoj, da bi se ubrzo prodajna mreža proširila po celoj Zapadnoj Evropi, svuda gde ima srpskog rasejanja željnog da čuje informacije iz tada ratom zahvaćene bivše zajedničke države Jugoslavije.

Posle “Politike” i “Večernjih novosti”, “Vesti” su najdugovečniji dnevni list na srpskom jeziku. Koliki je uticaj i poverenje list postigao kod čitalaca, govori i podatak da su,
i prema nemačkim izvorima, “Vesti” na drugom mestu po čitanosti kad je reč o novinama koje se obraćaju strancima na radu u Evropi. Ispred je samo turski “Hurijet”.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here