Youtube/Kosovo Online
Turisti na albanskom primorju

Porodica iz Leskovca na letovanju u Albaniji doživela je kranje uznemirijuću i neprijatnu situaciju kada im je ceo automobil izgreban uvredljivim porukama na albanskom jeziku.

Letovanje Leskovčana u Sarandi na jugu Albanije, pretvorilo se u razgovore i pregovore sa policijom zbog oštećenog automobila koji ih je sačekao na parkingu prvog dana letovanja. Poruke uvredljivog karaktera: “Bežite odavde ku**e srpske” i “smrt svim Srbima” zatekli su kada su prišli svom parkiranom automobilu.

Brat vlasnika automobila ispričao je da su nakon incidenta pozvali srpsku ambasadu, gde im je rečeno da će oni kontaktirati određene nadležne službe.

– Albanska policija je izvršila uviđaj, moj brat je dao izjavu i treba da dobijemo poziv od sudije, ali to se nije još desilo – rekao je brat vlasnika automobila koji je želeo da ostane anoniman.

Obeštećenje, ali ni poziv od sudije, još nisu dobili, a ogrebotine na automobilu su toliko duboke da se kompletno vozilo mora farbati.

– Ostatak odmora nismo imali nikakvih problema, čak je i njihova policija rekla: “Ovo je sramota za Albance” – kaže sagovornik.

On je istakao da tokom celog odmora nisu imali više nikakvih problema.

3 COMMENTS

  1. Па отишли Срби да шире Титово братство-јединство.
    По некима памет никако да дође оданде у главу. У овом случају ради се о Србима који имају паре за одмор и иностранству.

  2. Е баш су вас лепо примили и надам се и за свагда испратили. Бедници једни и продане душе па није ни чудо да нас тако малтретирају.

  3. Pitam se da li nasi novinari imaju gram mozga, pre dva dana su hvalili i dizali u nebo plaze i ljude tamo a danas…
    Ne mogu jednu godinu na jezera i brda e pa neka im.

  4. Tako vam i treba kad nemate nista u glavi …
    Sledeci put idi u Hrvatsku pa u povratku ponovo svrati u Albaniju . ??

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here