EPA-EFE/VLADIMIR ASTAPKOVICH/KREMLIN/SPUTNIK
Vladimir Putin

Pojedini mediji primetili su da predsednik Rusije na vratu ima ožiljak, zbog čega su pokrenuli spekulacije da je Vladimir Putin možda operisan zbog raka.

Ožiljak je primećen na vratu ruskog predsednika, ispod brade, tokom vikenda dok je držao sveću na ponoćnoj službi u pravoslavnoj vaskršnjoj katedrali u Moskvi.

Britanski list Dejli mejl podseća na tvrdnje nezavisnog ruskog medija Proekt, koji je pre godinu dana naveo da je Putin bolovao od raka štitne žlezde. Navodi se i da se taj ožiljak jasno vidi na snimcima i slikama koje je Kremlj objavio sa uskršnje službe, ali nije uvek vidljiv.

Ukrajinski Telegram kanal Unian otišao je još dalje i opisao ožiljak kao oblik slova ‘Z’ – simbola koje koriste Putinove snage.

Međutim, kako prenosi list Danas, Putinov ožiljak je primećen pre više od dve godine kada je ruski medij Sobesednik ukazao na jasnu oznaku na njegovom vratu.

Uprkos tvrdnjama, nema dokaza da je Putin bio podvrgnut operaciji uklanjanja štitne žlezde koja bi mogla uključivati rez preko prednjeg dela vrata.

4 COMMENTS

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here