Šok, očaj, tuga: Španija je u suzama!

0

Prva zvezda "furije" u suzama: Pau Gasol teško je podneo eliminaciju sa SP
 

"Najtužnija noć španske košarke", naslov je u tiražnoj "Marki" koje najbolje odslikava rasploženje nacije koja ni u košmarnim snovima nije mogla da zamisli da će braća Gadol, Ibaka, Navaro, Fernandez, Rodrigez, Ljulj i ostale zvezde da stanu već u četvrtfinalu.

 

Koliko su Španci bili prepotentni i sugurni u svoje ljubimce da su posle pobede Srbije nad Brazilom već najavili polufinalni okršaj "orlova" i "furije" uz naslov: Teodosić, "dželat" Španije iz 2010. čeka novu žrtvu.

 

Francuzi šokirali svet i pobedili Špance

 

Muk je zavladao u dvorani u Madridu, kada je zvuk sirene označio kraj utakmice. Tajac u dvorani, a domaći košarkaši polegali su po parketu od očaja jer je ovo verovatno poslednje takmičenje za mnoge od njih.

 

"Hvala navijačima koji su nas podržavali tokom prvenstva. Težak je momenat, ali  jednostavno nije bilo naše veče. Uvek zajedno", skupio je snagu Pau Gasol da na Tviteru poruči nešto naciji.

 

Riki Rubi izvinio se naciji.

"Žao mi je. Ne postoje reči kojimia bih opisao ovaj osećaj. Hvala vam na duhu u ovim, teškim vremenima. Vratićemo se!", poručio je plejmejker Minesote.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here