Pixabay.com
Aca Lukas

Na konferenciji za medije održanoj danas, 25.12.2019. godine, na Jahorini najavljen je prednovogodišnji spektakl i koncert poznatog pevača Ace Lukasa zakazan za 28. decembar sa početkom u 20:00 časova.  Prazničnu atmosferu i idilični planinski ambijent ulepšaće koncert ovog pevača i tvorca nekih od najvećih domaćih hitova. Samom koncertu prethodiće nastup Igora Vukojevića te će publika imati priliku da uživa u petočasovnom muzičkom spektaklu.

Na konferenciji za medije održanoj na vrhu Jahorine u novom Olimpijskom baru govorili su Dejan Ljevnaić, direktor OC Jahorina i Aca Lukas poznati pjevač. Tim povodom direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić je rekao:” Prvo bih se zahvalio Aci Lukasu koji je izdvojio vreme i došao kod nas kako bismo zajednički najavili ovaj spektakularni koncert. Poznajući Acin repertoar i izvanredne glasovne mogućnosti siguran sam da će koncert biti ispunjen njegovim najvećim hitovima i fantastičnom atmosferom. S obzirom da se radi o prednovogodišnjem koncertu to će biti početak dobre zabave i proslave nadolazećih praznika. Interesovanje za koncert je zaista veliko, pa bih pozvao sve da što pre kupe svoje karte jer je ostalo još par dana do koncerta i jer su kapaciteti ograničeni.”

Za ovaj koncert je u saradnji sa Centrotrans A.D. organizuju autobuski prevoz na koncert. Na dan koncerta autobus će kretati iz Istočnog Sarajeva (18:30 časova autobuska stanica); Sarajeva (18:45 časova Zemaljski muzej) i sa Pala (19:10 časova ispred Studentskih domova). Cena povratne karte je 7 KM iz Sarajeva i 5 KM sa Pala te preporučuju svima da koriste autobuski prevoz.

Aca Lukas je oduševljen planinskom atmosferom i ambijentom novog Olimpijskog bara rekao: “Zajedno sa bendom pripremamo dobru zabavu, nećemo licitirati dužinu koncerta ali svima mogu obećati fanstastičnu atmosferu i provod što je karakteristično za naše nastupe. Ovo mi je prvi put da nastupam na Jahorini i to me posebno raduje jer volim da nastupam u ovom delu pred publikom koja razume i uživa u svakoj pesmi. Jahorina je prelepa i nadam se da će moje posete ovoj planini biti češće”.

Još jedan veliki koncert koji najavljuje dobru zabavu će biti održan na olimpijskoj planini koja je dokazala da je lider u regionu.

1 COMMENT

  1. U Bosni razumu umetnost muziku i publika ispostuje svskog pevaca i umetnika. U Srbiji mi nismo edukovani kao narod da postujemo prvo nase pa druge.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here