Sportingu “sedmica”

0

Treći od sedam: Emir Honsić (15)
 

Reviju golova započeo je kapiten Dženan Sabotić u 6. minutu, kad je odlično iskoristio pas Kenana Muratovića. Domaćin je izjednačio posle pet minuta zbog nesporazuma u našoj odbrani. Novo vođstvo usledilo je u 27. minutu pogotkom Edina Ličine preciznim udarcem sa 7-8 metara. Emir Honsić se u 32. minutu upisuje u listu strelaca pošto je prešao celu odbranu i golmana Sportinga. Minut kasnije, domaći drugi put prelaze centar i odmah smanjuju na 3:2.

U nastavku Sandžak zna da je protivnik slab i ne želi više da rizikuje. Odbrana se stabilizuje, a Lončina sa dva odlična šuta u 50. i 53. podiže prednost na 5:2. "Dežurni" golgeter Admir Džanović povećava na 6:2 u 66. minutu i tada je pobednik definitivno bio poznat.

Sporting uspeva da smanji desetak minuta pre kraja, a Semir Kujević posle samo dva minuta na terenu postavlja konačnih 7:2 za SV FC Sandžak.
 

KRAJSOBER LIGA

SG Sporting Ekenhajm – SV FC Sandžak 3:7 (2:3)

FRANKFURT

Stadion: Ekenhajm.
Gledalaca: 130.
Strelac: Sabotić u 6, Ličina u 27, 50. i 53, Honsić u 35, A. Džanović u 66. i Kujević u 85. minutu.
Žuti kartoni: H. Sejdović u 43. i Gurdijales u 79. minutu.
SANDžAK: Nurković, Aginčić, H. Sejdović (Kahrović), Gurdijalas, M. Sejdović, Mehmedović, Ličina, Muratović (Kujević), Sabotić (Z. Sejdović), A. Džanović, Honsić.
Pozicija na tabeli:
9. Sandžak 4 2 1 1 13:8 7

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here