Sportske vesti

0

 

 

 

Zlatan je stigao

Uvodne borbe na Mondijalu su okončane, svako je pokazao nešto od svog repertoara, ali tek sada počinje ono pravo, odlučujuće borbe za plasman u nokaut fazu, a onda i za titulu prvaka sveta. Od danas, sve će to sa lica mesta pratiti neko čije majstorije mnogo nedostaju ovom Svetskom prvenstvu – Zlatan Ibrahimović, koji je u svom stilu obeležio dolazak u Brazil.

Dempsi igrao s polomljenim nosom

Kapiten američkih fudbalera Klint Dempsi nastupiće protiv Portugala i pored toga što mu je polomljen nos na susretu sa Ganom.
Portparol reprezentacije SAD Majkl Kamarmen rekao je da još nije utvrđeno da li će Dempsi igrati sa ili bez zaštitne maske.
Dempsi je polomio nos u duelu sa Džonom Bojeom u 33. minutu utakmice sa Ganom, kada su se dva igrača našla u vazdušnom duelu, ali je odigrao ceo meč.

Pice u slavu Svetskog prvenstva

Marketinški potez godine povukla je firma Pica Eskpres sa svojim specijalno dizajniranim picama koje veličaju posebne trenutke sa dosadašnjih Svetskih prvenstava.
Sve pice su dizajnirane i ukrašene isključivo standardnim sastojcima. Između ostalog, tu su Zizu i Materaci, pa Gazine suze i, naravno, Maradonina "Božja ruka".
 

Sa ovim timom, Argentina može do finala!

Časopis "Hombre" izlazi dva puta mesečno, a ciljna grupa su lationamerički muškarci. Kada se pogledaju fotografije devojaka u dresovima argentinske reprezentacije, jasno je zbog čega mu je tiraž oko 200.000 primeraka…
 

Bosanci i Hrvati zapevali:"Evo banke…"

Navijači Bosne i Hercegovine i Hrvatske ludo se provodili u gradskom metrou Rio de Žaneira sa fanovima Meksika i Argentine.
Uprkos tome što su poraženi, raspoloženje među Balkancima bilo je odlično. U to su se uverili i temperamenti Argentinci i Meksikanci, koji su zajedno sa "zmajevima" i "kockastima" zapevali usred Brazila "Evo banke, Cigane moj"…

Kod Engleza snimili golu devojku

Iako je engleskim fudbalskim reprezentativcima bilo zabranjeno da vode sa sobom devojke i supruge u Brazil, a delovalo je da su se toga pridržavali, fotoreporteri su u njihovom hotelu uslikali – golu devojku.
Britanski tabloidi će sigurno "razapeti" četu Roja Hodžsona zbog ovog kršenja dogovorenih pravila, tim pre što su Englezi izgubili uvodni meč od Italije.
Ko je devojka i u čijoj sobi je zapravo bila, nije poznato…
 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here