Printscreen
Saša Kovačević

Saša Kovačević je u jednom mestu u Hrvatskoj trebalo da održi koncert 24. oktobra, ali je i on, kao mnogi pre njega, otkazan.

Organizatori su se oglasili na Fejsbuku i objasnili zašto su se odlučili na taj korak. Kako su rekli, neslaganje meštana ih je do toga dovelo.

– Na veliku žalost nas kao organizatora, ali i velikog broja zainteresovane publike, obaveštavamo vas kako smo primorani da otkažemo koncert Saše Kovačevića koji je bio predviđen za 24. oktobar – pišu u saopštenju i nastavljaju:

– U našem poslovanju vodimo se politikom transparentne komunikacije, uvažavajući stavove i mišljenja stanovnika opštine Bibinje i ostalih meštana, zbog čijeg smo neslaganja našim izborom izvođača i doneli ovu tešku odluku. Zahvaljujemo na razumevanju i vidimo se uskoro na novim koncertima.

Ovo je samo jedan u nizu koncerta koji su otkazani u poslednje vreme. Sramni potezi hrvatskih političara šokirali su javnost, a nejasne pobune nekih grupa građana onemogućavaju ljudima da rade svoj posao i uveseljavaju one koji to žele.

1 COMMENT

  1. Tako nam i treba. Ceca je jedina pametna kada je rekla pre mnogo godina da u Hrvatskoj neće nikada nastupati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here