Srpkinja izbola trojicu

0

Srpkinja (23) iz Beča kuhinjskim nožem se odbranila od trojice mladića (19, 20 i 21 god.) za koje kaže da su hteli da je siluju (Foto: Ilustracija)
 

Podgrejana atmosfera nakon noćnog izlaska i žurka u stanu napadnute devojke u 9. bečkom okrugu, prema izvorima austrijskih medija krenula je po zlu kada su trojica pijanih mladića otišli predaleko.

Portparol policije Tomas Kajblinger kaže da je krvavo veče u potpunosti rekonstruisano. On je rekao da su se te večeri provodili Srpkinja i trojica ranjenih mladića kojima se pridružio mladi par, a svi su se poznavali iz ranijih noćnih izlazaka. Kajblinger kaže da napadnuta Srpkinja nema momka.

Svi su u kafiću pili i zabavljali se. Kada je oglašen fajront, Srpkinja je pozvala društvo kod sebe u stan gde je pijanka nastavljena. Mladi par ubrzo se izgubio u drugoj sobi, a vlasnica stana je ostala sama u društvu trojice mladića i svi su bili pijani. Između šest i sedam sati ujutro mladići su poželeli seks, ali je Srpkinja, i sama pripita, to odbila.

Situacija je eksplodirala kad njeno odbijanje nisu ozbiljno shvatili, pa je Srpkinja dohvatila veliki kuhinjski nož da se odbrani. Komšije kažu da su rano ujutro čuli kako žena viče u stanu i videli su kako dve cipele i mobilni lete kroz prozor na ulicu. Neki su izjavili da se njihova komšinica često svađa sa muškarcima.

 

Otac brani ćerku

– Moja ćerka je naivna devojka i svima veruje. Zato je postala žrtva navodno finih momaka, koji su imali samo jedno na umu – rekao je za medije otac devojke.

– Tokom saslušanja ona je odmah priznala da je nanela povrede ranjenim mladićima, ali tvrdi da je to učinila u samoodbrani – izjavio je Kajblinger.

 

Srpkinja je jednom nasilniku nanela ubod nožem u levi bubreg, drugi je zadobio teške povrede stomaka, dok je treći polomio koleno. Devojka je zadobila nekoliko povreda koje policija opisuje kao površinske. Policija najavljuje da će narednih dana saslušati sve učesnike događaja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here