Vesti
Austrijska policija (Foto: Arhiva)

Državljanka Srbije (30) uhapšena je u Beču zbog nasilja nad sinom (7), koga je, kako prenose mediji, više puta istukla na javnom mestu.

Njoj se na teret stavlja i napad na službeno lice, pošto je prilikom hapšenja tukla policajca.

“U nedelju uveče stanari su pozvali policiju i ispričali da žena poreklom iz Srbije na ulici tuče svog sina. Navodno, ona je više puta izudarala dete, a dečak je zavapio ka očevicima da zovu pomoć pre nego što ga majka odvuče sa ulice”, prenose srpski mediji.

Očevici su domah pozvali policiju i ispričali šta se dešavalo u popodnevnim časovima, a patrola je ekspresno stigla u naselje Florisdorf, pošto im je osumnjičena od ranije poznata po korišćenju narkotika i alkohola.

Patrola je ušla u dvorište u kome ona stanuje sa sinom i tamo su zatekli dečaka.

“Mališan je plakao i ridao i ispričao policajcima sve što su već rekli i svedoci. On je naglasio da se jako plaši majke i molio je za pomoć”, navode mediji.

U tom momentu se pojavila, kako navode mediji, i vidno pijana majka koja je počela da psuje i juri policiju. Jedan policajac je povređen jer se zaletela i udarila ga u gornji deo tela.

Nekako su uspeli da je savladaju i uhapse. Prema pisanju medija, ženi je izrečena mera zabrane prilaska sinu, a dete je dato odraslom bratu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here