Srpkinje i bez krune zadovoljne

0

Zadovoljna: Tatjana Bašević posle izbora
 

Tatjana Bašević je nažalost završila takmičenje već nakon prvog kruga "ispadanja", a Mirjana je ostala među šest najlepših devojaka, da bi u poslednjem krugu završila takmičenje.

Iako nijedna od njih nije ponela krunu i bila na tronu, u razgovoru posle izbora, tvrdile su da su zadovoljne onim što su postigle.

 

Mirjanina mama, brat, dečko i baka
 

– Posle svega zadovoljna sam viđenim i doživljenim na ovom takmičenju. Mnogo sam naučila i srećna sam sto sam bila među šest najlepših devojaka. Mislim da sam stekla dragoceno iskustvo i nadam se da će mi to u buduće koristiti – rekla je za "Vesti" simpatična Mirjana Vasović, koja nam je poverila da se nedavno verila sa dečkom Stivenom Zuberom, fudbalerom nemačkog Hanovera.

U našu priču ubacila se i sestra Jelena, koja je inače bikini šampionka, a Mirjani trener i velika podrška.

– Mirjana je prelepo izgledala, ponosna sam na nju, bila je u odličnoj formi, očekivala sam bolji plasman, ali dala je sve od sebe – kaže Jelena.

 

Glamur

Ovogodišnji izbor bio je glamurozniji nego inače, u žiriju su bili i pravi princ iz Italije, Emanuele Filiberzo fon Savoj, manekenka Žade Džeger, ćerka poznatog rokera Mika Džegera i nekadašnja disko kraljica Amanda Lir. Među gostima na crvenom tepihu se našao i šah Mohamed El Kereiji iz Saudijske Arabije, te princ Georgi iz Rusije.

 

Ponosna mama

Kada je izašao prvi tekst i najava učešća dve Srpkinje na ovogodišnjem izboru za Mis Švajcarske, ponosna mama Dragana Bašević se slikala sa tim brojem "Vesti" u kojem se na naslovnoj strani pojavila slika njene ćerke Tatjane.

– Svi smo na okupu, tu je brat Milan, dečko Stiven i baka Gorica. Imala je podršku cele porodice, prijatelja i dečka ali eto nije ponela titulu najlepše – priča za "Vesti" Mirjanina mama Dragana.

– Čast je biti među dvanaest najlepših u Švajcarskoj, nisam uopšte imala tremu niti sam bila nervozna, dala sam sve od sebe ali ipak nije uspelo. Ali, ne žalim, mislim da je novoizabrana misica Laticija zaista zaslužila tu titulu. Ja sam mlada i za mene još ima vremena da se i nadalje takmičim na ovakvim manifestacijama. Ono što je ovoga trenutka vrlo bitno je da sam stekla divnu prijateljicu Mirjanu Vasović, koju sam zavolela i sa kojom ću nastaviti da se družim – rekla nam je vidno raspoložena i nimalo tužna Tatjana Bašević.

 

Dragoceno iskustvo: Mirjana Vasović (druga sleva)
 

Njena mama Dragana takođe nije razočarana što se Tatjana nije bolje plasirala.

– Lepo je bilo što je moja ćerka učestvovala na ovakvom glamuroznom izboru, što se našla među dvanaest najlepših, pred njom je život i nadam se, dobra karijera – kaže mama Dragana.
 

Za najlepšu BMW i mnogo poklona

Lepotica Švajcarske za 2014. godinu dobiće automobil BMNj u vrednosti 25.000 franaka i mnogo drugih poklona, poput haljina u vrednosti od 18.000 franaka, cipela (5.000 ), parfema, šminke, kao i mogućnost da se frizira besplatno godinu dana u vrednosti od 5.000 franaka.

 

Protest protiv seksizma

Gledaoci TV prenosa nisu mogli da vide da se pred specijalnom napravljenom halom okupilo oko dvadesetak demonstranata koji su protestovali protiv, kako su rekli, "seksizma" na Bundes placu u Bernu, te da izboru za Mis Švajcarske tu nikako nije bilo mesto. Protest je bio miran, a policija nije morala da interveniše.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here