Srpski teniski trener Saša Bajin je u svojoj knjizi napisao da ga i dalje boli odluka američke teniserke Naomi Osake da okonča saradnju sa njim.

Bajin je 2018. godine proglašen za teniskog stručnjaka godine, a Osaka je pod njegovim vođstvom osvojila titule na US Openu i Otvorenom prvenstvu Australije, te postala prva teniserka sveta.

– Mnogo ljubavi sam uložio u rad sa njom. Bio sam svestan toga da trener može da bude otpušten u svakom momentu, ali nisam bio spreman na takav ishod. Odluku o tome mi je saopštio njen agent – napisao je Bajin.

Potom je opisao i kako je izgledao dan kada mu je rečeno da je „bivši“.

Kompletan tim je bio na sastanku i posle toga sam mislio da će se stvari srediti. Žao mi je zbog načina na koji se to desilo, bio sam spreman da žrtvujem sve kako bih joj pomogao“, dodao je Bajin.

On je istakao da ga i dalje boli takva odluka bivše štićenice, ali je istakao i da nema negativne emocije.

– Vidim da bismo mogli ponovo da radimo, mislim da nismo završili sav posao – dodao je Bajin.

Naveo je i da do rastanka nije došlo zbog novca, ali pravi razlog prekida saradnje nikada nije objavljen.

– Na kraju se osećate kao posle raskida. Tokom jedne godine možda samo 13 dana nismo bili zajedno. Pojavljivale su se teorije, dobio sam ideju i da odgovorim na društvenim mrežama, ali sam shvatio da bi to pogoršalo stvari – zaključio je Bajin, koji je nedavno postao trener francuske teniserke srpskog porekla Kristine Mladenović.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime