pixabay.com

Slepim miševima se retko ko obraduje u stvarnom životu, a još manje kada nas posete u snovima. Šta znači sanjati slepog miša?

Ove vrste snova se retko povezuju sa pozitivnim događajima ili simbolikom. Ali to ne znači da nisu važni.

Ako je vaša podsvest duboko uznemirena nečim što je povezano sa strahom i nečim nečistim, možda će vam “poslati” slepog miša u snove, da vas upozori na ono što propuštate kao opasnu ili zastrašujuću situaciju.

U snovima i duhovnosti, slepi miševi predstavljaju ponovno rođenje, potencijal, buđenje i žensku energiju, navodi “A-z-animals.com”.

Pošto slepi miševi često provode dane u pećinama, njihova veza sa prirodom je moćna. Ako sanjate o slepim miševima, čak iako pećina nije prisutna, smatrajte prirodu važnim delom svog tumačenja, jer je to možda poziv da je vreme da se povežete sa njom.

To je ujedno i znak da je priroda vaš beg od problema i stresa, tačnije, način da odmorite od stresa i onoga što vas povređuje.

Ako se nešto dogodilo u vašem životu, zbog čega ste nesigurni u budućnost ili ćete uskoro započeti novu fazu svog života, vrlo verovatno ćete sanjati o slepom mišu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here