Stigla kazna za promašaje

0

GDE SU GOLOVI: Momenat sa meča KE-Srbije 08
 

Protivnik je to znao da kazni i u za kratko vreme dao je dva gola iz kontranapada. Posle toga je pala igra srpskog tima, a ujedno je i rival posle drugog pogotka "zatvorio" sve prilaze svojoj mreži.

 

Najmlađi izgubili

Što se podmlatka tiče ekipa ispod 13 godina ne zna za poraz. I u ovom kolu je pobedila Hiršteten sa 4:1 (2:1) i time nastavila da vodi na tabeli.

Tim ispod 16 godina nadigrao je Ankerbrot sa 6:1 (3:0), a sastav ispod 14 godina porazio je Hiršteten sa 8:1 (3:1).
Timovi ispod 12 i 11 godina izgubili su protiv Hirštetena 2:7 (2:3) i 1:5 (0:2).

– Razočaran sam, jer smatram da je lošija ekipa na terenu odnela tri boda – ocenio je trener KE-Srbija 08 Branko Cvetković. Međutim, ponovo se potvrdilo nepisano fudbalsko pravilo da kazna stigne onog ko ne iskoristi šanse. Prvi gol protivnici su dali iz kontre, posle čega je pala igra našeg tima, pa smo potom primili još jedan. Zatim je bilo veoma teško preokrenuti rezultat, jer se protivnik zatvorio i igrao bunker. Mi smo pokušali i u drugom poluvremenu da dođemo do gola i imali opet neke šanse, ali bez prave realizacije nema ni bodova. Baš nam nedostaju nam golovi – ocenio je trener KE-Srbija 08 Branko Cvetković i dodao da se mora gledati u budućnost i što pre zaboraviti ovaj nezasluženi poraz, pa u sledećem susretu ispraviti propušteno.

KE-SRBIJA 08: D. Grujić, A. Grujić (Veselinović), Kose (Marko Kostić), Stojanović, Koturović, Stojaković, Halilović, Ilić (Milorad Kostić), Anđelić, Zečević, Andrejić.
I "rezervisti" KE-Srbija 08 su poražene od Hištetena sa 3:2 (1:1).

Sledeći duel KE-Srbija 08 ima u nedelju od 10.30 sati na domaćem terenu protiv Lindenhof ISG, koji je poslednji na tabeli bez bodova.
 

Dugonjić novi direktor

KE-Srbija 08 pridružio se Rade Dugonjić – Dugi, rodom iz Trnjave kod Doboja, vlasnik firme RD Montage, koji će biti novi sportski direktor kluba. Dugonjić je poznat po velikom srcu i pomogao je žrtve nedavnih poplava u rodnom kraju. U fudbalu je već duže vreme, a poslednjih pet godina je bio aktivan oko podmlatka Viner športkluba.

– Veoma sam srećan što je Dugi prihvatio moju ponudu i što će svojim kontaktima pomoći našem klubu, kako sportski, tako i finansijski. Smatram da je takav čovek potreban klubu, jer će njegovo zalaganje sigurno doprineti još bolje radu – ističe predsednik KE-Srbija 08 Srđan Stokić.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here