Superstar TV
Hit serija "Ubice mog oca", 6. sezona na MTEL TV-u

Uživali ste u prethodnih pet, a sada svečano najavljujemo početak šeste sezone serije “Ubice mog oca” koju će gledaoci iz dijaspore imati priliku ekskluzivno da gledaju na MTEL TV-u!

Vreme emitovanja serije “Ubice moga oca 6” je vikendom od 21 čas na kanalu Superstar TV koji je dostupan u svim MTEL TV paketima, a prvu epizodu serije možete da pogledate već u subotu (18. februar) od 21 čas.

U novom serijalu, centralna tema je bolest zavisnosti od kockanja. Pratimo i priču u kojoj se inspektor Aleksandar Jakovljević (Vuk Kostić) suočava sa Curnajem, ubicom njegovog oca Mileta, kao i priču o izboru Predraga Marjanovića (Tihomir Stanić) za ministra policije, kada mnogi njegovi dugovi iz prethodnog života stižu na naplatu.

Mladićima Nenadu (Slaven Došlo) i Lavu (Milan Kolak) kocka je postala glavna preokupacija i centar sveta. Na početku ih prati ih početnička sreća, a potom situacija počinje da se menja i oni gube sve, od novca, preko prijatelja i porodice sa fatalnim ishodom na kraju.

Ova bolna i poučna priča pokazuje kako je teško da se kockari reše svog poroka, a njihovu tužnu priču prate i zelenaši, koji vide svoju priliku među zavisnicima od kocke. Lav se pretvara da mu je mobilni telefon ukraden i traži od majke novac za novi telefon. Nenad u kockarnici pokušava da zaradi novac koji duguje zelenašima, vreme ističe, a u međuvremenu dešava se ubistvo njegove majke Željke. Sava (Slavko Štimac) pokušava da reši slučaj ubistva.

Na drugoj strani, posle izbora Predraga Marjanovića za ministra policije, Zoran Janketić (Miodrag Radonjić) postaje direktor policije, a Mirko Pavlović (Marko Janketić) načelnik.

Nakon obračuna Aleksandra Jakovljevića sa Curnajem, Mirko je po nalogu Marjanovića odveo Aleksandra u bolnicu.

Marjanović moli Curnaja da ne ubije Aleksandra, a za to mu duguje uslugu, dok Žeravica (Petar Božović) daje do znanja Marjanoviću da je on sada glavni i da treba da ga sasluša.

Pored glavnih likova koje smo pomenuli, uloge tumače: Marko Vasiljević (Goran Dragojević), Mirjana Karanović (Zagorka Obradović), Nina Janković Dičić (Jelena), Slaviša Čurović (Miško), Sloboda Mićalović (Dunja Dedović), Ivan Zablaćanski (Vlada), Mladen Sovilj (Mihajlo Obradović), Vojislav Brajović (Vukašin Obradović), Ivana Dudić (Milanka Dragović), Nikola Ristanovski (Arben Curnaj), Aleksandar Dimitrijević (Cvetin Radosavljević), Tarik Filipović (Krsto), Sonja Damjanović (Magdalena Lukić), Miloš Vlalukin (Dimitrije Stanić), Sanja Jovićević Popović (Kristina), Ivan Jeftović (Gaši) i dr.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here