Stiže pomoć srpskim školarcima

0

Za takav nivo učešća jednostavno – nema novca. Ipak, ima i onih drugih primera. Vrlo su retki, ali zato su – pravi! Ako neko ko može, ne želi da pomogne, stalno će nalaziti razloge, a ako želi – uvek će naći sredstva!

 

Ester Bieber i Zdravko Dokić, vlasnici firme „BUDAPEST – WIEN – CHEMICALS"iz madjarske metropole već sedam godina su, kako oni vole da kažu „partneri" selekcijama fudbalera budimpeštanske Srpske gimnazije „Nikola Tesla" i pionirskoj školi „Radost fudbala – BWC". Brinu o nabavci, dizajnu i logiranju opreme za trening i takmičenje mladjih i starijih pionira, kadeta i omladinaca za prvenstva na svim nivoima u zemlji i inostranstvu.

 

       Zdravko Dokić i Ester Bieber

Za donatorsku brigu mladi fudbaleri odužili su im se na najbolji način. Osvojili su pregršt medalja i pehara (kadeti i omladinci ovogodišnji su šampioni Budimpešte, po drugi put zaredom!), od kojih su deo, u znak zahvalnosti za sponzorsku pomoć, poklonili kompaniji "BWC" da krasi njihove prostorije.

  

Gospodju Bieber i gospodina Dokića specijalnim Zahvalnicama nedavno je nagradila i Državna samouprava Srba u Madjarskoj, a oni su obećali da će uprkos globalnoj ekonomskoj krizi i dalje ostati uz mlade srpske fudbalere, pomažući im u meri koliko im to mogućnosti budu dozvoljavale.

 

Ova odluka najviše je obradovala sportiste, koji će vrlo brzo, osvajanjem novih odličja, pokazati da to i te kako – umeju da cene!
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here