Stojković: Nude mi da budem selektor Srbije!

0

Zamena za Drulovića: Dragan Stojković u društvu Arsena Vengera
 

Bivši predsednik FSS i Crvene zvezde, a sada trener u traženju angažmana, Dragan Stojković Piksi otkrio je da je dobio ponudu da preuzme fudbalsku reprezentaciju Srbije!

 

O ovoj opciji priča se još od februara, kada se priv put spominjalo dovođenje Piksija na klupu “Orlova” Stojković je objasnio da se sa predsednikom FSS Tomislavom Karadžićem video u Lisabonu i da mu je rekao da će raumisliti o ponudi i dati odgovor posle Mundijala. Piksi je inače poslednji angažman imao u japanskoj Nagoji.

"Imam ponudu Fudbalskog saveza Srbije. Nisam rekao ni da, ni ne. O svemu ću doneti odluku posle Mundijala u Brazilu, a trenutno radim kao stručni konsultatnt za jednu japansku televiziju", kaže Stojković za Informer i dodaje:

"Video sam se sa Karadžićem u Lisabonu i od tada se nismo čuli", objašnjava Piksi i kaže da ima kvalitet da vodi “Orlove”.

"Naša selekcija ima potencijal, imamo nekiliko fenomenalnih igrača, koja samo neko treba da uklopi i povede ka Evropskom šampionatu. Ja 100 odsto imam mogućnosti i kvaliteta da to uradim sa ovim timom", poručio je Stojković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here