Čukarički nije uspeo da pobedi poslednjeplasiranu Mačvu u Šapcu, TSC je pobedio Radnički, dok je Javor preokrenuo protiv Inđije sa dva igrača više.

Drugoplasirana ekipa lige Čukarički, koja sad ima šest bodova manje od Crvene zvezde, kiksnula je u Šapcu. Mačva je osvojila tek četvrti bod u sezoni i priredila veliko iznenađenje.

Zanimljivo je bilo i u Senti, gde je TSC prekinuo lošu seriju i savladao niški Radnički sa 2:0. Junak meča je dvostruki strelac Nenad Lukić, koji je Nišlijama naneo drugi uzastopni, a ukupno šesti poraz od početka sezone.

Totalni haos viđen je na meču Inđija – Javor. Ivanjičani su poveli golom Kolakovića u 31. minutu, a nastavak meča doneo je mnogo uzbuđenja. Ulazak Bosančića i Rajevca u poluvremenu pokazao se kao pun pogodak trenera domaćih Aleksandra Janjića i već u prva četiri minuta drugog poluvremena Inđija pravi preokret, najpre golom Rajevca, pa autogolom Amanovića – 2:1. Međutim, slede veliki problemi za domaće. Prvo je Dimitrov u 63. minutu zaslužio direktan crveni karton, da bi trinaest minuta kasnije sudija Bojan Nikolić pokazao i drugi žuti karton rezervisti Bosančiću. Inđija je ostala sa dvojicom igrača manje, što je u finišu meča Javor iskoristio. Nikola Petković je u 80. minutu izjednačio na 2:2, a u 90. minutu sudija Nikolić pokazuje na belu tačku, pa je Petković uspešno realizovao i penal za konačnih 3:2.

Linglong Superliga, 15. kolo

Nedelja:
Inđija – Javor Matis 2:3
TSC – Radnički 2:0
Mačva – Čukarički 0:0
Napredak – Spartak 0:1
Rad – Mladost 0:0
Radnik – Voždovac 2:2

Subota:
Partizan – Vojvodina 4:0
Proleter – Crvena zvezda 0:2

TABELA: Crvena zvezda 39 (-1), Čukarički 33 (-1), Vojvodina 30, Partizan 29 (-1), TSC 28, Voždovac i Radnički 25…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here