Survivor: Maske su pale

0

 

 Konačno civilizacija i klopa: Vesna i Dušan uživaju u nagradi
 

Civilizacija…Šta to beše, pitaju se učesnici rijaliti-šoua Survivor, koji se nedeljama druže sa ribama, raznim "živuljkama", kokosima i pirinčem?

 

 

E, pa neki su bili toliko srećni da se podsete kako to izgleda videti ljude, radnje, jesti sa escajgom.

 

Da bi se osvojio izlet u Nagi siti, najnaseljeniji grad u tom regionu Filipina, trebalo je tačno odgovoriti na neka pitanja u vezi sa osobinama takmičarima, a za svaki netačan odgovor sledilo je razbijanje maski koje su tako predano crtali poslednjih dana.

 

Najcrnje epitete zalepili su Njegošu. On je ispao spletkaroš i najbeskrupulozniji. Aca je najveći brbljivac i neko ko se pravi da je naivan a nije, Teja je proglašena za najvećeg taktičara, Klemen za najveću opasnost, Srđan je najpozitivniji, a Vesna najnesposobnija.

 

U igri je pobedio profesor Dušan, koji je izabrao Vesnu da mu pravi društvo na izletu. Dobili su i 1.500 pesosa ili 22,5 dolara.

 

Njih dvoje su prošetali po tržnom centru, klopali i pazarili.

 

"Čoveče, čisto sve! Odakle smo mi došli…Oči mi samo upijaju informacije, ne mogu da dopru do mozga!, ushićeno je govorio Dušan dok su išli po tržnom centru.

 

Koliko su oni bili oduševljeni, ništa manje radoznali nisu bili ni Filipinci koji su se zatekli u šoping molu. Slikali su učesnike Survivora, mahali im.

 

Njih dvoje su se potom povukli u hotelsku sobu da se spreme za večeru pored bazena.

 

Dok su Dušan i Vesna uživali u čarima civilizacije, u plemenu Divata atmosfera je poljuljana. Voditelj Andrija ih je pre polaska u kamp upozorio da u Survivoru "nikad nema opuštanja".

 

A kada su došli u kamp videli su da je porušen i trebalo ga je ponovo podići. Klemen se ljuti što neće da uvaže njegove predloge, Srđan pokušava da ga smiri, ali Aca nema baš mnogo razumevanja za svog dojučerašnjeg druga.

 

Aca smatra da je Klemen ovih dana sav nikakav i to od momenta kada je Aca dao imunitet Njegošu. Sad ga još nervira i to što se Klemen izvrnuo sa strane i neće ništa da radi, drzak je, samo leži i svađa se.

 

A ne zna Aca, ili neće da zna, da je Klemena zapravo pogodilo što ga je Aca na igri okarakterisao kao beskrupuloznog. I što sedi na tri strane, čas je tamo, čas ovamo.

Njegoš smatra da mu je sada dupe u procepu jer nema Višnje, a ostali ga, osim Ace, ne vole.

 

"Kad sam video šta pišu, nisam mogao da verujem. Svi me nazivaju gorštakom, krvolokom, da li je moguće!? Osim Ace svi bi odmah glasali da me liferuju", kaže Njegoš, ali dodaje da ima rezervni plan. "Ako mi uspe, mogu da dođem do finala".

 

Ni Teji nije jasno kako je ona najveći taktičar, jer je i nema. Ali bar sada zna šta ostali misle o njoj.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here