Survivor: Slovenka Teja prva u finalu!

0

Prva u finalu: Teja Lapanja
 

Tridesetogodišnja Slovenka Teja Lapanja, iz Škofje Loke, prvi je finalista ovogodišnjeg serijala Survivor.

 

Teja je u prvoj borbi za ulazak u finale bila najspretnija i najveštija. Uspela je da u složenoj igri, prva poređa domine, i domino-efektom aktivira mehanizam kojim je razvijena zastavica.

 

Kada se završila igra, takmičari su se vratili u kamp, a kada su videli talase potrčali su u vodu, radosni kao mala deca. Sa obale ih je posmatrala Vesna. Još jednom je bila u ulozi keve.

"Osećam se kao majka koja je pustila decu da se igraju u talasima", rekla je uz osmeh.

"Presrećna sam! Posle svega, nisam očekivala da ću biti prva u finalu. Teško mi je da poverujem da sam dovde stigla. I Slovenka, i žena…sve je ovo fenomenalno. Mislim da sam zaslužila", rekla je Slovenka, koja je i u prethodnih 50 dana na Filipinima pokazala da je jedan od najspremnijih takmičara.

 

Njena najveća pretnja u ovoj igri, neočekivano, bila je Vesna Đalović, koju su mnogi prozvali najnesposobnijom takmičarkom. Ali, u ovoj igri Vesna je bila nadomak pobede i samim tim na pragu finala.

 

"That’s life", prokomentarisala je Vesna igru u kojoj je za dlaku izgubila od Teje.

 

Ostali su se složili da je Teja zasluženo u finalu, ali joj ne daju velike šanse za konačan trijumf.

 

"Ono što sam rekla na Plemenskom savetu o njoj i dalje stoji, ali je činjenica i da je devojka fizički i psihički spremnija i zato jeste prvi finalista", rekla je Vesna.

 

Koje će se dvoje pridružiti Teji u borbi za 100.000 evra? U konkurenciji su još Dušan, Aca, Njegoš i Vesna.

 

Pre igre, tokom još jednog pirinča-obroka, petoro "Robinzona" komentarisali su svoj uspeh, odnosno plasman među prvih pet.

 

Dušan je rekao da je ostvario svoj cilj i da mu je sada svejedno. "Najviše šansi da uđu u finale imaju Teja, Aca i Njegoš. Moji izgledi da uđem u finale su mali, a i ako uđem u finale ne mogu da osvojim 100.000 evra, sigurno. Ko osvoji te pare, ja ću da mu kažem: ‘Svaka čast momče ili devojko, pametno ih potroši’", rekao je Dušan.

 

"Teja je zasluženo u finalu. Ipak, ona je jedan korak do 100.000 evra, ali mislim da će tu i ostati", smatra "profesor Dušan" i dodao: "Što se mene tiče, ušao-ne ušao u finale, za mene je super. Ovo je lepo iskustvo".

 

Pogledajte predstavljanje prve finalistkinje Teje:

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here