Sve završeno za pola sata

0

Kratko trajalo: Gol Bore Markovića za 1:1
 

Utakmica na stadionu Nidapark je odlučena već u prvih 30 minuta. Tek što je počeo 3. minut napadač gostiju pada kao pokošen u našem kaznenom prostoru i arbitar dosuđuje najstrožu kaznu. Golman Gavrilović uspeva da odbrani udarac sa 11 metara, ali odbija loptu pravo na noge protivniku, kome iz drugog pokušaja nije bilo teško da je smesti u mrežu. Do 10. minuta je šok gotovo nestao kad je naišao drugi. Naš, sada odbrambeni igrač Stojanović, obara na sredini terena rivala sa leđa i za to dobija direktan crveni karton, a naš kapiten Malbaša u istom naletu žuti, zbog prigovora. U 15. minutu i naš libero Kovačić dobija žuti karton, što je dodatno oslabilo naš tim.

Sa desetoricom na terenu i golom minusa Tempo se ne predaje, već uspeva da izjednači i to iz jedanaesterca. Golman Fehenhajma obara Vladana Nikolića u šesnaestercu, a Boro Marković hladnokrvno postiže gol za 1:1. Nada da se može osvojiti koji bod i sa desetoricom pada u vodu u 25. minutu. Posle kobne greške naše odbrane gosti ponovo prelaze u vođstvo sa 2:1. A u 28. minutu je nada totalno potonula kada je Fehenhajm i treći put zatresao našu mrežu.

Drugi deo je bio mnogo mirniji i bez većih uzbuđenja. Gosti su bili zadovoljni rezultatom iz prvog poluvremena, a Tempo je pokušavao da preko brzonogog Nikolića stvori još koju priliku. Dve šanse, Nikolića u 50. i Kovačića u 72. su vredne pomena, a kada su gosti ostali u 89. minutu bez jednog igrača, našim fudbalerima je ponestalo snage.

 

KRAJSOBER LIGA

KSV Tempo – Spvgg 03 Fehenhajm 1:3 (1:3)

FRANKFURT

Stadion: Makabi.
Gledalaca: 100.
Strelac: Marković u 18. minutu.
Žuti kartoni: Malbaša u 10. i Kovačić u 15. minutu.
Crveni karton: Stojanović u 10. minutu.
TEMPO: Gavrilović, Kapur, Kovačić, Stojanović, B. Marković, Nikolić (Maksimović), Dubačkić, Šešum, Todić, Rašević (Rajković), Malbaša.
Pozicija na tabeli:
12. Tempo 18 6 5 7 40:38 23

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here