Kosovo online
Hašim Tači

Predsednik Kosova Hašim Tači čestitao je večeras Severnoj Makedoniji ulazak u NATO, uz poruku da će Kosovo slediti taj primer.

“Čestitike našem prijatelju i savezniku Severnoj Makedoniji na službenom pridruživanju u NATO. Ovo je važan trenutak za sigurnost i stabilnost regiona”, napisao je Tači u poruci na Tviter nalogu.

Prema njegovim rečima, Kosovo će slediti primer Severne Makedonije i nastaviti da radi na učlanjenju u NATO, kako bi dalo svoj doprinos globalnoj sigurnosti.

Kako su objavili regionalni mediji, Severna Makedonija zvanično je danas postala 30. članica NATO saveza pošto je instrument o njenom članstvu u Alijansi deponovan u američkom Stejt departmentu.

7 COMMENTS

  1. Полтрони.Ако имате имало памети као што немате,потребно вам је што пре да се договорите са матичном државом-Србијом о свему што нам чини проблеме.

    • Једини могућ договор данас са Србијом је датум за шиптарску селидбу у Албанију. Ако то није јасно “српским” политичарима сутра ћемо имати главобољу са “Бошњацима” Мађарима, Хрватском Бановином…

  2. Кako ovaj moron misli ući u NATO kad nema priznatu državu, niti će ikad biti priznata. Žao mi je Makedonaca koji su promenuli ime i ušli u ovu zločinačku organizaciju nasilno i bez uspelog referenduma. Takva demokratska pravila nisu viđena osim u Crnoj Gori u poslednjem milenijumu. Ako je ovo zapadnoj alijansi demokratija, šta je onda robovlasništvo.

  3. I ovo je nekadasnji opasni UCK borac?
    Vece ulizice posle Djukanovica jos na ovom svetu nisam video!
    Svako se odupire da bude rob, a oni bi iz svoje volje u robovlasnistvo!.
    Koje budale!

  4. Nije mi jasno u koju se to organizaciju utrkuju. NATO, NIKOM, pa ni svom narodu nije doneo ništa dobro. Osim vojnih troškova preko nepotrebnih poreza i nameta, samo da bi uništili nekoliko država u svetu, ništa drugo i ništa pozitivno. Organizacija koja se raspada a bedaci se utrkuju. Više nego jadno i bedno. A od koga se plaše? Od Srbije, od Rusije, od Kine? Jedino šiptari imaju opravdan razlog da se plaše. Uz pomoć tih zločinaca su oteli nešto što im ne pripada i nikada neće.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here