Vesti

Fudbaleri Belih orlova iz Dajanele su posle nesrećnog poraza u prvom kolu, na domaćem terenu savladali solidnu ekipu Džundalup Sitija sa 2:0 (0:0). Golove su postigli: Asa Sipits u 66. i Slobodan Vulin u 77. minutu.

Prvi deo susreta završen je bez pogodaka, ali su ljubitelji fudbala koji su se prvi put ove sezone okupili u Dajaneli imali šta da vide. Nada da će njihovi ljubimci ipak ostvariti pobedu obistinila se u nastavku meča. Boljom igrom u drugom delu meča fudbaleri Belih orlova gostima nisu ostavili mogućnost da pariraju do samog kraja i sredinom poluvremena uspeli su i rezultatski da ih slome.

Do kraja je Bobi Vulin stavio tačku na pobedu srpskog tima i označio početak velikog slavlja koje se sa terena prenelo najpre u svlačionicu, a zatim i u klupske prostorije. Dobru igru i prvu pobedu u sezoni Orlovi su baš znali da obeleže, iz sveg glasa pevajući klupsku himnu „Igrale se delije“. A, kako su igrali, i pokazali su se kao prave delije!

Slobodan Vulin (Dajanela)

Trener Belih orlova Rod Banjac ukazao je šansu sledećem sastavu: Peri, Eplbi, Mari (Stepanovski 38’), Milan Vulin (Norato 81’), Vujačić, Merigan, Barker, Sipits, Slobodan Vulin, Musonda (Dejkovski 77’), Rizidis.

I u susretu rezervnih timova pobedili su Beli orlovi takođe sa 2:0 (0:0). Golove je postigao Stefoski u 80. i 89. minutu.

Rezervni tim je igrao u sastavu: Livingston, Mohamadi, Zadeh (Tin Tei 59’), Olujić, Hindson, Oven (Mahamud JR 69’), Radonić, Stefoski, Kacurkov, Ahmadi, Nedžad, Nikolić (Žmukić 85’), Lazarev.

U susretu mladih timova do 18 godina pobedili su gosti sa ubedljivih 5:1 (1:1).
U idućem, 3. kolu Druge lige Zapadne Australije Beli orlovi će ponovo igrati na domaćem terenu u Dajaneli, gde će ugostiti ekipu Vaneru Sitija. Meč je na rasporedu u subotu, 18. jula od 15.00 časova.

Skok na 4. mesto

Rezultati 2. kola Druge lige Zapadne Australije: Univerzitet Krtin – Morli 0:2, Kaning Siti – Univerzitet Mardok 1:0, Dajanela Beli orlovi – Džundalup Siti 2:0, Kelmskot – Kingsli 0:6, Balga – Gosnels Siti 0:3, Vaneru Siti – Šamrok Rovers 2:0.

Tabela: Kaning, Vaneru 6, Kingsli, Dajanela, Gosnels, Morli, Džondalup, Mardok, Šamrok, Kelmskot 3, Krtin, Balga bez bodova.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime