Taksista kamenom ubio nepokretnu mušteriju?!

0

Živeo u nemaštini: Kuća Braniše Karića
 

Telo je u subotu popodne pronašao meštanin koji je pošao da obiđe svoju njivu. Na desnoj strani glave videla se ogromna rupa kroz polomljenu lobanju. Policija pretpostavlja da je Braniša ubijen kamenom, koji je nađen u njivi.

Dragan Marković, jedan od Karićevih prijatelja, juče je spremao sahranu.

– Živeo je od invalidnine, vrlo tiho i skromno! Od subote ga niko nije video. Oni su nekad bili imućna familija. Ta imovina i dan-danas postoji, ali on nije mogao da je obrađuje. Moguće da je prodao neko parče zemlje – kaže Dragan, pokušavajući da otkrije motiv surovog ubistva.

Karić je živeo sam u zapuštenoj kući. Komšije kažu da se nije preterano družio s njima, ali da je bio izuzetno miran čovek. Pre nekoliko meseci polomio je nogu i teško se kretao. U petak popodne videli su da kod njega dolazi taksi, koji ga je u poslednje vreme često prevozio.

– Verovatno je išao u bolnicu na preglede, jer mu je ta noga bila nešto loše srasla. Nije nam jasno ko je mogao da se i posvađa s njim, a kamoli ubije. Jeste posle smrti majke i oca bio pomalo osoben, ali nije pio. Imao je malih psihičkih problema, ali nije bio agresivan – kaže jedna od komšinica.

Telo je pronađeno na oko dva kilometra od žrtvine kuće, na izlasku iz sela. Taksista S. S. je uhapšen u utorak ujutru i njemu policija na teret stavlja da je počinio ovaj zločin. On prema prvim infromacijama negira da je ubio Karića.

Inače tokom vikenda i u Beogradu je taksista počinio ubistvo, kada je Dragan Stepanović (57) u Beogradu ubio Željka Sarića (37) nakon svađe oko računa za vožnju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here