Teniseri sakupili 200.000 dolara za Haiti

0

 

Kao braća Brajan – Novak i Rafa

Pred prepunom Rod Lejver arenom, igrali su Rodžer Federer, Rafael Nadal, Novak Đoković, Endi Rodik, Serena Vilijams i Kim Klajsters, a sakupljeno je više od 200.000 australijskih dolara.

 

 

"Gledao sam tragediju Haitija na televiziji i pomislio sam da bismo morali da uradimo nešto da bar malo pomognemo tim ljudima", rekao je Federer, koji je inicirao današnju egzibiciju.

 

Skup najboljih tenisera i teniserki sveta završen je mešovitim parovima sa po troje učesnika sa obe strane mreže, a svaki njihov potez gledaoci su pozdravljali aplauzom.

 

 

"Bilo mi je drago što mogu da doprinesem ovoj humanitranoj akciji. Događaj je organizovan veoma brzo, ali uprkos tome tribine su bile pune. Sat i po vremena u Rod Lejver areni preovladavali su zabava, osmeh, a vrhunski teniseri i teniserke pokazali su da su ne samo dobri igrači već i veliki ljudi", rekao je Đoković agenciji "Beta".

 

Egzibicija je završena kada je linijski sudija dosudio Rodiku "fut fol", nakon čega se Amerikanac okrenuo prema arbitru šireću ruke.

 

"Ne mogu da verujem šta ste dosudili. Dali ste vi svesni da je u mom timu Serena", rekao je Rodik, aludirajući na sukob najbolje teniserke sveta sa linijskim sudijom na prošlogodišnjem US Openu. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here