EPA
Janis Sferopulos

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je danas da je Baskonija u seriji pobeda i dodao da klub iz Vitorije ima niz dobrih rezultata.

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su danas u Vitoriju gde ih u petak očekuje utakmica 13. kola Evrolige protiv domaće Baskonije. Meč će biti odigran od 20.30 časova u dvorani “Fernando Buesa”, koja je kapaciteta 15.000 mesta.

Košarkaši Crvene zvezde su sinoć u gostima poraženi od Valensije rezultatom 85:81 u meču 12. kola Evrolige, dok je Baskonija je na svom terenu pobedila Fenerbahče 80:79.

“Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja je u seriji pobeda i koja ima dobar niz rezultata. Mi za početak moramo da se borimo za narednu utakmicu. Nemamo puno vremena zapravo tek ‘nekoliko sati zbog duplog kola kako bi se i fizički i psihički pripremili za naredni meč'”, rekao je Sferopulos, prenosi zvanični sajt kluba.

Baskonija je na petom mestu na tabeli EL sa sedam pobeda i pet poraza, dok je Crvena zvezda 16. sa skorom 4/8.

“Očekuje nas teška utakmica, malo vremena za pripremu meča protiv Baskonije koja je u seriji odličnih rezultata. Igraju sa puno samopouzdanja, dobro, čvrsto. Moramo fizički da odgovorimo na njihovu igru, kao i da bolje otvorimo meč nego onaj prethodni”, rekao je košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here