Tanjug/AP
Donald Tramp

Donald Tramp, bivši američki predsednik, izjavio je da je bio protiv izgradnje gasovoda “Severni tok 2” između Rusije i Nemačke.

U ekskluzivnom intervjuu koji je dao Najdželu Faražu, voditelju britanske televizije GB njuz i bivšem lideru Bregzit partije koji je jedan od njegovih saveznika u Evropi, Tramp je, između ostalog, izneo i tvrdnju u vezi sa gasovodom “Severni tok 2” između Rusije i Nemačke, koji je onesposobljem eksplozijama na cevima u jesen 2022, skoro dve godine nakon Trampovog odlaska sa vlasti, a za tu havariju se međusobno optužuju ruska i ukrajinska strana.

– Gledajte, da znate, ja sam bio taj koji je zaustavio gasovod “Severni tok 2” (u procesu izgradnje). Ljudi to ne razumeju… a onda je odmah došao (američki predsednik Džo) Bajden i odobrio ga – naveo je Tramp.

1 COMMENT

  1. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here