Zbog izvođenja radova na održavanju tramvajskih baštica u Ulici Milentija Popovića, od Bulevara Mihajla Pupina do Bulevara Milutina Milankovića, do ponedeljka u 4.00 doći će do promene rada linija javnog prevoza.

Tramvajske linije 7 i 9 će u oba smera saobraćati od Savskog trga ulicama Savska, Bulevar vojvode Mišića, Petlja “Radnička”, Most na Adi, Bulevar heroja sa Košara, Đorđa Stanojevića, Bulevar Milutina Milankovića, Antifašističke borbe i dalje redovno do Bloka 45.

Uspostavlja se i autobuska linija 7A, koja će saobraćati od Savskog Trga do Jurija Gagarina. Trasa linije će biti:

Smer A – Savski trg, Karađorđeva, Zemunski put, Stari savski most, Sajmište, Bulevar Mihajla Pupina, Milentija Popovića, Bulevar Milutina Milankovića, Antifašističke borbe, Jurija Gagarina, Marka Hristića, Bulevar Crvene armije, Dr Agostina Neta, Jurija Gagarina;

Smer B – Jurija Gagarina, Antifašističke borbe, Milutina Milankovića, Milentija Popovića, Bulevar Mihajla Pupina, Zemunski put, Vladimira Popovića, Stari savski most, Karađorđeva, Savski trg.

Navedene izmene najviše će pogoditi Novobeograđane zato što će tramvaji zaobilaziti centar prestonice.

1 COMMENT

  1. Što ne uspostavite stajalište na liniji 511 Petlja Radnička kako bi ljudi presedali na linije tramvaja koje idu ka Novom Beogradu i ka Rakovici i Banovom Brdu valjda je svrha tog stajalista da olakša komunikaciju i prevoz iz jednog kraja grada na drugi ne vidim razlog da se ne uspostavi stajanje linije 511 na stajalište Petlja Radnička nadam se da ce nadležni da ga i uspostave.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here