Partizanov trener uzrok poraza protiv Tofaša u Bursi u sedmom kolu Evrokupa (82:72) našao u lošoj igri u prvoj četvrtini.

– Čestitam Tofašu, odigrali su veoma dobru utakmicu i zasluženo su pobedili. Odigrali smo veoma loše u prvoj četvrtini koja nas je koštala toga da celu utakmicu jurimo njihovu prednost. Vratili smo se, smanjili razliku na pet poena, ali nismo imali energije da završimo posao – rekao je Andrea Trinkijeri.

“Crno-beli” su izgubili sa 82:72 (18:10, 24:21, 21:23, 19:18). Italijanski trener je konstatovao da tim nije igrao dobro.

– Trenutno nismo u najboljem momentu sezone iz mnogo razloga, ali to nije izgovor. Čak i kada smo imali loš dan kao danas, uspeli smo da zadržimo razliku ispod 13 poena, koliko je iznosila naša pobeda u Beogradu i to je jedina dobra stvar u meču, uz učinak Uroša Trifunovića koji nam je nešto pružio.

Trifunović se prvi put našao u timu Partizana od povratka sa pozajmice u Mega Bemaksu. Za nešto više od 18 minuta na parketu daoje sedam poena, uz po skok i asistenciju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here